Zaujímavosti

Zverokruh: Toto je najvzácnejšie znamenie zverokruhu na svete

zverokruh

videní: 1.4K

Druhé najvzácnejšie znamenie zverokruhu

Druhým najvzácnejším znamením, ktoré zverokruh ponúka, sú Ryby, vodné znamenie a jedno z najslušnejších znamení zverokruhu. “Ryby sú posledným znamením zverokruhu, ktoré zahŕňa osoby narodené medzi 19. februárom a 20. marcom,” hovorí Ridoutová. Poznamenáva, že toto znamenie je veľmi premýšľavé – schopnosť, ktorú opisuje ako “sťahovanie snov” – čo im dáva silný vhľad. Sú umelecké, citlivé a často veľmi duchovné. “Ryby sú hlboko prepojené s vesmírom a povznášajú sa nad predpokladané alebo vytvorené identity,” hovorí.

Hadonos môže byť tiež najvzácnejším znamením zverokruhu

Existuje ešte jeden spôsob, ako sa pozrieť na to, čo robí znamenie zverokruhu vzácnym. Väčšina z nás sa drží 12 astrologických znamení zverokruhu – a to už od čias, keď Babylončania pred viac ako 3 000 rokmi po prvýkrát vypestovali znamenia zverokruhu. Tieto znamenia sú Baran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Škorpión, Strelec, Kozorožec, Vodnár a Ryby a vychádzajú z 12 súhvezdí na nočnej oblohe. Keď však NASA v roku 2016 upravila mapu súhvezdí, pridala do nej 13. súhvezdie s názvom Ophiuchus (Hadonos), čo vyvolalo otázku: Existuje 13. znamenie zverokruhu?

Nie, NASA nevymyslela nové znamenie zverokruhu. V skutočnosti Babylončania o tomto súhvezdí vedeli a jednoducho sa rozhodli, že ho do svojej skupiny znamení zverokruhu nezahrnú. NASA vysvetlila dôvod, prečo nepridala 13. znamenie zverokruhu: Astrológia a astronómia nie sú to isté a to, že sa na mapu pridá ďalšie súhvezdie, neznamená, že sa pridá aj do zverokruhu.

Napriek tomu sa niektorí stále rozhodli uznať Ofiucha ako 13. znamenie zverokruhu, a keď tak urobia, môžu ho zaradiť medzi najvzácnejšie znamenia zverokruhu. Tí, ktorí sa narodili medzi 29. novembrom a 17. decembrom, by sa považovali za Ofíkov (hoci podľa tradičných 12 znamení zverokruhu sú tí, ktorí sa narodili medzi 22. novembrom a 21. decembrom, Strelci). Jedinci z rodu Ofíkov sú “známi ako šarmantní zverokruhári,” uvádza Stardustová a dodáva, že sú “veľmi hĺbaví a znalí, ako aj magnetickí a podmaniví”.

Zdroj: rd / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov