Zaujímavosti

Zverokruh: Toto je najvzácnejšie znamenie zverokruhu na svete

zverokruh

videní: 1.4K

Osobnostné črty Vodnára

Vodnári sú najvzácnejším znamením zverokruhu a sú “známi ako jedineční myslitelia zverokruhu,” hovorí Stardustová. Sú považovaní za najinteligentnejšie znamenie, ako aj za “inovátorov a pôvodcov nových perspektív”.

Ridoutová dodáva, že táto schopnosť myslieť mimo rámca robí z Vodnárov brilantných mysliteľov budúcnosti, ktorí sú často úspešní v podnikaní a umení. Vodnári sú tiež známi tým, že sú kreatívni, nápadití, idealistickí a otvorení a radi sú s inými ľuďmi a pomáhajú im.

Ktoré znamenia sú kompatibilné s Vodnárom?

Pokiaľ ide o kompatibilitu Vodnárov, Stardustová hovorí, že tieto znamenia majú tendenciu priťahovať a byť priťahované inými vzdušnými znameniami. “Blíženci a Váhy bývajú s Vodnárom najkompatibilnejšie vďaka tomu, že dokážu spracovať svoje pocity prostredníctvom komunikácie a myslenia,” vysvetľuje.

Aké je najčastejšie znamenie zverokruhu?

Podľa údajov z roku 2023 je najčastejším znamením Lev, ktorý zahŕňa ľudí narodených medzi 23. júlom a 22. augustom. Nie je to prekvapujúce, pretože Lev a Panna (nasledujúce znamenie) majú takmer vždy najvyššiu pôrodnosť – pravdepodobne kvôli mnohým deťom počatým okolo Vianoc a Nového roka, vysvetľuje Stardustová.

“Lev a Vodnár sú protikladné znamenia, ale podobne ako Vodnár, aj Lev je tvorivé znamenie, takže je zaujímavé, že sú najčastejšie a najmenej časté,” hovorí Ridoutová. Sú to tiež “fixné znamenia”, čo znamená, že obe skupiny môžu byť veľmi odhodlané a dokonca tvrdohlavé, keď si niečo zaumienia. Ridoutová dodáva, že Levi sú známi tvorivým prejavom, ktorý im umožňuje vyžarovať ich individuálne svetlo.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov