Zaujímavosti

Zverokruh: Toto je najvzácnejšie znamenie zverokruhu na svete

zverokruh

videní: 1.4K

Zverokruh: Všetci túžime byť jedineční a mnohí z nás sa obracajú na vesmír, aby pochopili svoje zvláštne silné a slabé stránky, osobnosť a miesto vo vesmíre. Je teda prirodzené, že sa pýtate, kam vy osobne zapadáte do astrologickej sféry. Aké bežné je vaše slnečné znamenie a aké obsahuje zverokruh najvzácnejšie znamenie na svete?

“Poznanie svojho znamenia zverokruhu môže byť silným zdrojom identity,” hovorí Emily Ridoutová, profesionálna astrologička a autorka. Ridoutová však zdôrazňuje, že namiesto toho, aby ste sa príliš upínali na to, aké vzácne je vaše znamenie, detaily vo vašej astrologickej tabuľke vás v skutočnosti robia jedinečnými. “Pochopenie vášho horoskopu vám môže pomôcť pri rozhodovaní a pochopiť, na ktoré oblasti svojho života sa máte zamerať.”

Zverokruh prináša pohľad na vaše pravé ja. Keďže denne komunikujete s inými ľuďmi, pochopenie zverokruhovej kompatibility alebo sily vášho zverokruhového prvku vám môže pomôcť budovať a posilňovať vzťahy. To znamená, že niektoré znamenia zverokruhu sú jednoducho častejšie ako iné. V nasledujúcom článku vám Ridoutová a Lisa Stardustová, astrologička a odborníčka na tarot z New Yorku, vysvetlia najbežnejšie a najnezvyčajnejšie znamenia a čo môžete očakávať od tých vzácnych.

Zverokruh: Toto je najvzácnejšie znamenie zverokruhu na svete

Najvzácnejším znamením zverokruhu v roku 2024 je Vodnár! Pre zjednodušenie sme sa pozreli na údaje o narodení v roku 2023 a spriemerovali sme čísla medzi oboma mesiacmi v jednotlivých slnečných znameniach. Vodnár, ktorý trvá od 20. januára do 18. februára, bol najvzácnejším znamením v Spojených štátoch (na základe údajov o narodení od Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb) a na celom svete (na základe údajov o počte narodených, ktoré zhromaždila OSN).

Je však dôležité poznamenať, že najvzácnejšie znamenie zverokruhu sa môže z roka na rok meniť v závislosti od vzácnych narodenín v danom roku a presného spôsobu výpočtu. Napríklad niektoré mesiace – ehm, február – sú kratšie ako iné, dodáva Ridoutová, takže sa v nich prirodzene narodí menej ľudí. Okrem toho môžete nájsť inú odpoveď, ak sa pozriete na narodené deti za posledný rok v porovnaní s posledným desaťročím alebo poslednou generáciou.

Výpočty môžu byť zložité aj vtedy, ak používate oficiálne údaje CDC o počte narodených detí v USA, ktoré sú rozdelené podľa jednotlivých mesiacov. V porovnaní s tým sa znamenia zverokruhu neriadia kalendárnymi mesiacmi a každé z nich zahŕňa časti dvoch mesiacov.

Na základe toho všetkého môžete vidieť, ako sa najvzácnejšie znamenie zverokruhu môže v jednotlivých rokoch líšiť. Napriek tomu, Vodnári, tentoraz ste víťazom vy!

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov