Zaujímavosti

Test osobnosti: Pohľad na túto fotografiu vám pomôže zistiť, či ste nerozhodný alebo pokojný pod tlakom

test osobnosti

videní: 1.5K

Čo to znamená, ak vidíte mačaciu hlavu?

Na druhej strane, tí, ktorí sú uchvátení mačacou hlavou, sú opisovaní ako pokojné bytosti, ktoré len zriedkavo dovolia, aby sa ich hnev dostal na povrch. “Ak ste prvýkrát videli mačaciu hlavu,” vysvetľuje Mia, “potom ste človek, ktorý sa málokedy hnevá na druhých, a aj keď sa cítite nepríjemne, vysmejete sa tomu, pretože sa snažíte čo najviac vyhnúť konfliktom.”

Mia však upozorňuje, že pod týmto pokojným zovňajškom sa skrýva neľútostné odhodlanie. Zatlačte ich príliš ďaleko, prekročte ich hranice a ich zúrivosť nepozná hraníc. “Ak vám však niekto naozaj lezie na nervy alebo prekročí vaše hranice,” dodáva, “potom vašu zúrivosť nič nezastaví. Ste super vyspelý a často premýšľate z pohľadu druhých a v prípade potreby priznáte, že sa mýlite.”

test osobnosti

Online komunita bola jej postrehmi nadšená. Ľudia s ňou často súhlasili a hovorili napríklad: “Videla som mačaciu hlavu a je to také presné” alebo “Toto je 100 % presné”. “Je desivé, ako ma opísala len z obrázka,” napísala ďalšia osoba. Jedna osoba dokonca zdieľala niečo zaujímavé: “Videla som ostrov v tvare mačky a zároveň mačku v tvare ostrova.”

Ale čo ak tu nie je v hre len vaša schopnosť rozhodovať sa pod tlakom? Čo ak je vo vašej osobnosti viac, než sa na prvý pohľad zdá?

 

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov