Foto

Väznica: Fotografie odhaľujú pohľad do väznice, kde môže byť zadržiavaných až 40-tisíc väzňov!

väznica

videní: 492

Väznica: Fotografie odhaľujú pohľad do väznice, kde môže byť zadržiavaných až 40-tisíc väzňov! Salvádorský prezident Nayib Bukele zverejnil nové zábery z centra pre zadržiavanie teroristov, kontroverznej väznice postavenej v roku 2022 v rámci boja proti pouličným gangom a zločineckým organizáciám.

Video bolo zverejnené pri príležitosti oznámenia presunu 2 000 členov gangov z väzenských centier Izalco, Ciudad Barrios a San Vicente do väznice s maximálnou ostrahou známej ako CECOT.

Väznica: Fotografie odhaľujú pohľad do väznice, kde môže byť zadržiavaných až 40-tisíc väzňov!

“Tam budú platiť za zločiny spáchané na našom ľude, izolovaní od okolitého sveta, bez možnosti odísť alebo organizovať zločiny z väzenia,” napísal Bukele v utorok (11. júna) na X (predtým známy ako Twitter).

Nayib Bukele, prezident Salvádoru, zverejnil nové zábery z kontroverznej väznice postavenej v roku 2022 v rámci boja proti pouličným gangom

Na videu je vidieť, ako zločinci, ktorí údajne pôsobili v rámci gangov Mara Salvatrucha (MS-13) a Barrio 18, prichádzajú do CECOT so sklonenými hlavami a rukami zviazanými za chrbtom, pričom ich neustále sledujú ťažko ozbrojení strážcovia.

Pri vstupe do väznice si polonahí väzni sadli do dlhého radu a hlavy mali naklonené dopredu, až sa takmer dotýkali chrbtov väzňov pred nimi.

Väznica má kapacitu 40 000 väzňov, čo z nej robí najväčšiu väznicu v Latinskej Amerike. Nachádza sa v meste Tecoluca, San Vicente, 74 km juhovýchodne od San Salvadoru, a podľa miestnych novín TicoTimes zaberá 166 hektárov.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov