TOP 10

Užitočné vynálezy, ktoré mali byť vynájdené pred mnohými rokmi

vynálezy

videní: 1.7K

8. Tlačidlo “stíšiť” na mikrovlnke

10-uzitocnych-vynalezov-5

Píp, píp, píp,… Dobre, veď už idem! Píp, píp, píp… Zatiaľ sme nedospeli do takej éry, aby sme mohli viesť dlhé a intelektuálne debaty s domácimi spotrebičmi, takže mikrovlnka na tvoje slová prirodzene nereaguje a nepríjemne píska aj naďalej. Ak žiješ v domácnosti s malými deťmi, tak to môže byť potenciálny problém. Prečo neexistuje tlačidlo stíšenia na týchto nepríjemných strojoch?!

9. Televízia na WC

© steve699/Imgur

Tento vynález nepatrí tak úplne do kategórie nereálnych, avšak rozhodne nejde o bežný jav. WC na toaletách sa môže zdať ako skvelý spôsob, ako spojiť príjemné s užitočným. Niektorí ľudia totiž považujú čas strávený na toalete za extrémne stratený čas, ktorý mohli využiť oveľa zmysluplnejšie. Nebudeme teraz viesť debaty o zmysluplnosti pozeraní televízie, no ako nápad nie zlé, však? Navyše je televízia strategicky umiestnená tak, aby póza pri jej sledovaní podporovala peristatiku čriev.

10. Priesvitná dierovačka

© Fuzdc4/Imgur

Prečo toto nikomu nenapadlo doteraz? Pri dierovaní dokumentov to všetci robíme naslepo. Nastaviť, stlačiť a dúfať, že je to tak, ako sme si želali. Priesvitna dierovačka by ale tento problém veľmi rýchlo a veľmi efektívne odstránila.

Zdroj: Amorq top10

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov