TOP 10

Užitočné vynálezy, ktoré mali byť vynájdené pred mnohými rokmi

vynálezy

videní: 1.4K

4. Nočný držiak na tablet/smartfón

© Pinterest

Pravda, dalo by sa polemizovať o prínosoch pre zdravie nočného pozerania na displej tabletu alebo smartfónu, ale ak si jednoducho nevieš pomôcť, určite si zažil pár infarktových momentov, kedy sa ti mobil vyšmykol a namieril si to priamo na tvoju tvár. Ak nemáš ninja reflexy, pravdepodobne ťa bolestivo udrel priamo do nosa. Dámy a páni, toto je prevratný vynález, ktorý ťa zbaví zbytočného stresu pred spaním!

5. Pohovkový držiak na pohár

© Pinterest

Také jednoduché a pritom také geniálne! Vychutnávaš svoj obľúbený nápoj na gauči pri svojom obľúbenom TV programe, keď tu zrazu ťa omrzí držanie pohára a chceš ho niekam položiť. No ale kam? Na labilný gauč? Riskuješ prevrátenie a potom nákladné a zdĺhavé čistenie. Máme pre teba (síce len imaginárne) riešenie. Alebo príležitosť stať sa vynálezcom. 🙂

6. Zbohom, dážď!

© Pinterest

Ok, existujú rôzne pršiplášte, ale úprimne, obliekol by si si ho dobrovoľne? Toto sa môže zdať ako schodnejšie riešenie – v podstate to pripomína len niekoľko spojených dáždnikov, ktoré ťa ochránia pred vraždeými dažďovými kvapkami (ak ide o kyslý dážď, tak doslova). Alebo pred dotieravými ľuďmi, vyber si.

7. Inteligentný vankúš

© Pinterest

Spať s rukou pod hlavou je pohodlné… Prvých pár sekúnd, kým ti nestŕpne ruka. Ak rýchlo zaspávaš a dokážeš na ruke zaspať skôr, ako ti začne tŕpnuť, ráno ťa bude čakať nemilé prekvapenie. Ruku jednoducho nebudeš vôbec cítiť. Tento stav trvá len pár sekúnd, nanajvýš minút, no vstávanie je nepríjemné samé o sebe, tak prečo si ho znepríjemňovať ešte viac?

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov