Tipy a triky

Časti tela, ktoré si celý život čistíte nesprávne

časti tela

videní: 486

Lakte

Aby ste sa vyhli hromadeniu odumretých kožných buniek, ktoré stmavnú na lakťoch, odporúča sa raz alebo dvakrát týždenne ich exfoliovať. Môžete použiť doma vyrobený peeling alebo si kúpiť nejaký v obchode, ale kľúčom je jemné trenie krúživými pohybmi. Príliš veľký tlak to len zhorší.

Pokožka hlavy

Nánosy na pokožke hlavy môžu byť spôsobené odumretými bunkami alebo dokonca nadmerným používaním vlasových prípravkov. Ak ich chcete vyčistiť, pred použitím šampónu vlasy úplne opláchnite. Potom zmiešajte vodu so šampónom a naneste ju na oblasť pokožky hlavy. Ak používate kondicionér, naneste ho len na končeky vlasov.

Tvár

Peniace mydlá a umývacie prípravky v skutočnosti vysušujú pokožku, preto sa im vyhýbajte. Na umývanie tváre používajte jemný čistiaci prostriedok spolu s vlažnou vodou. Pred umytím ho nechajte na tvári pôsobiť 60-90 sekúnd.

Chrbát

Umývanie chrbta musí byť najzložitejšou vecou, pokiaľ ide o čistenie tela. Aby ste sa uistili, že to robíte správne, začnite so suchým kefovaním. Potom prejdite na pravidelné drhnutie pomocou dlhej kefy na chrbát alebo exfoliačného pásu.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov