videní: 2.6K
Ľudia zdieľali fotografie techník servírovania jedla, ktoré vás šokujú: Väčšina z nás dokáže úplne pochopiť emócie, ktoré prežívali hrdinovia tohto článku. Keď idete do reštaurácie s veľkou nádejou na chutné jedlo, len aby vás privítal tanier s jedlom, ktoré vôbec nevyzerá ako tanier.
Trocha podivnosti však nikdy nikomu neuškodí a dokonca môže váš zážitok z jedla urobiť zábavnejším. Našťastie týchto 15 ľudí prijalo túto zvláštnosť, vzalo do rúk fotoaparáty a podelilo sa s nami o fotografie.
Keď ideme do reštaurácie, chceme, aby nám bolo naservírované jedlo na tanieri. Ak je to nóbl podnik, stačí jedlo na nóbl tanieri. To je celá myšlienka. Okrem toho, servírovanie jedla je celkom jednoduchý koncept. Napriek tomu je veľa miest, ktoré radi experimentujú s podivnými technikami servírovania…
Nám to vyhovuje. Ale keď vám jedlo naservírujú na záhradnej lopatke, viete, že veci zašli priďaleko. Nehovoriac o dekonštruovaných raňajkách podávaných v – počkajte si na to – škatuli od vajec. Áno, to je vec. A bohužiaľ, je to tam divoké.
Ľudia zdieľali fotografie techník servírovania jedla, ktoré vás šokujú
„Šalát na lopate.“
„Jedným z chodov bol hovädzí jazyk.“
„V košíku je toľko miesta!“
“Tekutý žĺtok na afganskej bolani s nejakými omáčkami. Ako to mohlo neskončiť na stole?”
„V polovici jedla mi omáčka na cestoviny kvapkala po stranách dosky.“