Foto

Test osobnosti: Veľkosť vášho palca odhalí vaše osobnostné črty

test osobnosti

videní: 2.2K

Osobnosť č. 2: Dolná polovica väčšia ako horná

Ak je vaša druhá polovica (dolná) väčšia ako prvá (horná), vaše osobnostné črty prezrádzajú, že nie ste racionálny človek. Nie ste ochotní ustúpiť, ani keď sa ukáže, že ste sa mýlili. Viac vám záleží na tom, aby ste získali diskusný bod, ako na hľadaní pravdy. V žiadnej spoločnosti si vás nevážia.

 

 

Možno nie ste schopní vykonávať akúkoľvek prácu bez vedenia a dohľadu. Nemáte vyhranené názory a ste nespoľahliví. Môžete byť aj ukecaný, voľnomyšlienkársky človek, ktorý by vyriekol všetko, čo mu napadne. Preto sa najčastejšie stáva, že to, čo poviete, neberiete vážne. Často sa môžete vyžívať v klebetení alebo hľadaní chýb na svojich nadriadených za ich chrbtom.

Osobnosť č. 3: Obe polovice sú si rovné

Ak sú vaše palcové články (horná a dolná časť) rovnaké, vaše osobnostné črty prezrádzajú, že môžete mať chladnú hlavu a zostať za každých okolností pokojný. Možno si viete zachovať pokoj a s chladnou hlavou by ste čelili pochvale aj kritike. Môžete byť obdarení sebadôverou. Nie ste dôverčivý a nedáte sa oklamať ani podviesť.

Napriek tomu, že čelíte prekážkam, vaša optimistická povaha vám umožňuje zmieriť sa so všetkým. Vaše presvedčenie, že „čo je preč, je preč, minulosť nech zostane minulosťou“, je pre mnohých ľudí inšpirujúce a zároveň osviežujúce.

 

Zdroj: jagranjosh / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov