Luxusný život

Hollywoodske hviezdy, ktoré ľahko prekonajú absolventov Harvardu

hollywoodske hviezdy

videní: 952

Natalie Portman

Vyštudovala psychológiu na Harvardovej univerzite, kde sa podieľala na práci s názvom Aktivácia frontálneho laloku počas vnímania objektov. Vie hovoriť piatimi jazykmi a jej IQ sa odhaduje na 140.

Chris Martin

Študoval na University College London, kde vyštudoval staroveké svetové štúdiá a absolvoval s vyznamenaním prvej triedy v gréčtine a latinčine. Práve na vysokej škole sa Martin zoznámil so svojimi budúcimi kolegami z kapely Coldplay, takže môžeme veľmi dobre povedať, že práve inteligencia a študijné schopnosti nám umožnili počúvať ich piesne dodnes.

Quentin Tarantino

Ako 14-ročný napísal jedno zo svojich prvých diel a už vtedy premýšľal o svojom ďalšom scenári. Nikdy nechodil na vysokú školu, ale ani to nepotreboval. Jeho IQ 160 mu pravdepodobne pomohlo získať 2 Oscary.

Jodie Foster

V televízii sa začala objavovať už ako trojročná a mala len 12 rokov, keď dostala úlohu vo filme Taxikár. V 18 rokoch sa rozhodla prerušiť svoju hviezdnu hereckú kariéru a stala sa študentkou denného štúdia na Yale, ktoré ukončila s vyznamenaním. Hollywood na ňu čakal bez ohľadu na to.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov