Luxusný život

Dom vytlačený na 3D tlačiarni: Žena sa podelila o výhody a nevýhody bývania v takomto dome

dom

videní: 643

Po vytlačení kostry domu strojom sa do otvorov vyrezaných počas tlače pridala strecha, okná, dvere a všetky inžinierske siete

 

 

Pôvodne sa rozhodli zo svojho bytového komplexu odsťahovať, pretože vedenie bolo „hrozné“ a nezaujímalo sa o riešenie problémov, ako napríklad plesne rastúce vo vnútri. Okrem toho susedia „demolovali“ byt a púšťali hlasnú hudbu, pričom nerešpektovali pravidlá uvedené v nájomnej zmluve.

Teraz si manželia – jedni z prvých, ktorí si v texaskej štvrti kúpili dom vyrobený 3D tlačou – môžu konečne užívať pokoj a ticho. Keďže mnohé domy sú ešte vo výstavbe, nemajú ešte veľa susedov, povedal Dani.

„Takto sa tlačí 3D dom,“ napísala Dani

Dani stále pracuje na dekorácii nehnuteľnosti. „Bolo trochu ťažké nájsť inšpiráciu na výzdobu, ako to zvyčajne robíte na Pintereste. Keďže tento dom je taký jedinečný, nie všetko sa k nemu hodí,“ podelila sa s nami tvorkyňa obsahu.

Jednou z týchto zvláštností je, že dom nemá žiadne rovné hrany, takže steny na rohoch sú zakrivené. „Akýkoľvek rohový nábytok naozaj nebude fungovať,“ vysvetlila Dani.

Okrem toho steny nie sú rovné, ale majú výstupky.

„Viem, že niektorí sa obávali, že sa v hrebeňoch stien bude zhromažďovať prach, ale zatiaľ sme s tým nemali problém. Použitie vysávača by bolo pravdepodobne najúčinnejším riešením.“

Dani spomenul, že stavebný materiál umožňuje vyvŕtať do stien otvory na zavesenie zrkadiel, fotografií a obrazov.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov