Luxusný život

Dom vytlačený na 3D tlačiarni: Žena sa podelila o výhody a nevýhody bývania v takomto dome

dom

videní: 602

Dom vytlačený na 3D tlačiarni: Ak na ktorejkoľvek platforme na zdieľanie videí vyhľadáte „prehliadka domu“, nájdete milióny videí, v ktorých sú zobrazené ohromne veľké sídla, jedinečné domy na vidieku, v horách alebo v inom prírodnom prostredí a byty postavené na tých najnepravdepodobnejších miestach, ako sú napríklad práčovne.

Napriek tomu sa istej žene menom Dani Glaeze podarilo upútať pozornosť všetkých po tom, ako zdieľala video svojho nedávno kúpeného domu.

Dom Dani nie je štandardnou rezidenciou, akú môžete nájsť vo svojom okolí. Bola postavená vrstvu po vrstve pomocou 3D tlačiarne. Tvorkyňa obsahu a jej manžel žijú v trojrozmerne vytlačenej nehnuteľnosti už mesiac a pol.

Dom vytlačený na 3D tlačiarni: Žena sa podelila o výhody a nevýhody bývania v takomto dome

Po tom, čo jej prvé video o tom, ako si kúpila dom, vzbudilo zvedavosť ľudí, začala obyvateľka Texasu zdieľať ďalšie a ďalšie podrobnosti o svojom netradičnom príbytku.

„V decembri sme sa rozhodli, že si do roku 2024 dáme za cieľ vysťahovať sa z nášho bytu a kúpiť si náš prvý domček,“ vysvetlila Dani vo videu.

„Prechádzala som TikTok a videla som video o tomto dome a celom projekte v našej štvrti. Ukázala som mu to a veľmi ho to zaujalo.“

„Stavali ich len 20 minút od miesta, kde sme bývali, tak sme sem prišli. Majú nejaké modely, ktoré si môžete pozrieť, a ja som sa úplne zamiloval. Zdalo sa mi, že sú také jedinečné a vlastne veľmi, veľmi cenovo dostupné.“

Dom so štyrmi spálňami je súčasťou väčšieho projektu 3D tlačených nehnuteľností v jej texaskej štvrti

Manželom trvalo len mesiac, kým uzavreli dohodu o priestrannej rezidencii so štyrmi spálňami a tromi kúpeľňami.

„Prišli sme sa pozrieť v polovici februára a v polovici marca sme už uzatvárali zmluvu o kúpe domu.“

Okrem hlavnej spálne so šatníkom sa v nehnuteľnosti nachádza aj hosťovská izba a dve kancelárie, v ktorých môžu pracovať Dani aj jej manžel, ktorí pracujú na diaľku. K dispozícii majú aj masívnu integrovanú obývaciu izbu a kuchynský kút, záhradu a garáž.

Ako sa Dani podelila, kuchyňa má ostrovček, ktorý je tiež vyrobený 3D tlačou.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov