Foto

Technická podpora: Situácie, ktoré rozplačú nejedného človeka

technická podpora

videní: 867

Technická podpora: To, ako sa staráte o svoje pracovné nástroje, môže o vás ako o človeku, vašom charaktere a vašich hodnotách veľa napovedať. V digitálnom veku to zvyčajne znamená váš osobný počítač, notebook alebo smartfón. Realita je taká, že väčšina ľudí sa o svoje zariadenia jednoducho dostatočne nestará.

A komu potom zostáva len zbierať zvyšky? Pracovníci technickej podpory! Zozbierali sme najlepšie príspevky všetkých čias, ktoré sa zdieľajú na masovo populárnom subreddite „Tech Support Gore“. V tejto online skupine sa pracovníci technickej podpory delia o najhoršie veci, ktoré kedy v práci zažili, a niektoré ich zážitky sú naozaj ohromujúce. Prejdite nižšie a pozrite si, akým hrôzam museli čeliť!

V čase, keď väčšina internetu môže byť neuveriteľne vážna a väčšinou smutná alebo nahnevaná, je táto stránka zábavná, pretože sa na nej môžete zasmiať na bláznivých príspevkoch. Je to skupina ľudí, ktorí si užívajú techniku a do istej miery aj to najhoršie z nej.

Technická podpora: Situácie, ktoré rozplačú nejedného človeka

V prípade technickej podpory sa uvádza „Fotoaparát často bliká na rozmazaný hnedý obraz“

O 4 hodiny neskôr

Starobylý chrám základnej dosky Asus

Koncový používateľ mal vedľa počítača ohrievač, ktorý sa náhodne vypínal, a myslela si, že párkrát zacítila zápach horenia. Doslova kričí

Povedal používateľovi, aby vypol počítač infikovaný vírusom a poslal ho späť a označil ho ako infikovaný. Dali naň štítok s nápisom Infekčná látka

„Disk na obnovenie systému, prosím nemažte.“ Myslím, že to niekto urobil

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov