Tipy a triky

Nohavice: Čo sa stane s vaším telom, ak ich prestanete nosiť?


videní: 873

Vaše telo a vnútorné orgány sa môžu cítiť uvoľnenejšie

Tesné oblečenie, džínsy a opasky, ako aj kompresná spodná bielizeň môžu spôsobovať problémy, „najmä keď sa niekto prejedá,“ hovorí doktor Jamie Koufman, špecialista na reflux.

Tlak, ktorý vytvárajú nohavice a opasky na žalúdok, môže vyvolať reflux kyseliny – návrat žalúdočnej kyseliny späť, čo spôsobuje pálenie záhy. Keď teda prestaneme nosiť nohavice, môžeme cítiť menší tlak na naše vnútorné orgány a vyhnúť sa týmto nepríjemným pocitom.

Vaše telo môže menej svrbieť

Môžeme byť alergickí na rôzne látky, a to je dôvod, prečo naše telo môže občas pociťovať svrbenie. To, čo však spôsobuje silné svrbenie, je tesný kontakt materiálu s našimi nohami. Pri nosení nohavíc, najmä úzkych, ako sú skinny a legíny, vyvolávame tento tesný kontakt oblečenia s naším telom a to môže začať opúchať a svrbieť. Prekvapivo, aj gombík na modrých džínsoch môže vyvolať nepríjemné pocity, ak ste alergickí na niektoré kovy.

Môžete sa vyhnúť akné na nohe

Nosenie tesných nohavíc, najmä nohavíc na jogu, môže byť príčinou folikulitídy, čo je akné a podráždenie, ktoré je spôsobené napätím z nohavíc. Takisto sa pri nosení nohavíc horšie odparuje pot. Ak teda budete nosiť voľné oblečenie, šanca, že sa vyhnete tomuto nepríjemnému efektu, bude nižšia.

Aký model nohavíc je pre vás najpohodlnejší: úzky alebo voľný? Ak by ste boli požiadaní, aby ste na určitý čas prestali nosiť nohavice, dokázali by ste to?

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov