Tipy a triky

Tipy a triky, ktoré môžu vyriešiť vaše problémy v kuchyni

tipy a triky

videní: 1.3K

Zbavenie sa nepríjemného zápachu v chladničke tým, že v nej necháte sódu bikarbónu

tipy a triky

Zhnitá zelenina a ovocie, pokazená polievka a staré kurča môžu zanechať v chladničke nepríjemný zápach na dlhú dobu. Ak tomu chcete zabrániť a zbaviť sa zápachu, vložte do chladničky škatuľku jedlej sódy. Sama o sebe nemá zápach, ale veľmi dobre pohlcuje pachy.

Udržiavanie čerstvosti sušienok pomocou kúska jablka

Máte chuť na niečo chutné a potom si spomeniete, že máte nejaké sušienky. Otvoríte škatuľu a zistíte, že vaše krásne sušienky príliš vyschli a nedajú sa jesť. Uložte ich s kúskom jablka. Keď vyschne, vložte doň nové, aby vaše sušienky zostali čerstvé.

Šetrite si prsty pri krájaní zeleniny pomocou vlastnoručne vyrobeného chrániča prstov

tipy a triky

Porezanie prstov pri krájaní zeleniny je frustrujúce. Aby ste tomu predišli, môžete si rýchlo zostrojiť vlastný chránič prstov. A potrebujete len plastovú fľašu a gumičku.

Vezmite si obyčajnú plastovú fľašu (napríklad od koly alebo vody) a z vrchnej časti fľaše odrežte kúsok, ako je znázornené na obrázku. Potom urobte na okrajoch 2 otvory a vložte gumičku. Teraz ju môžete používať tak, že si tento chránič nasadíte na prsty pri krájaní.

Vyriešili tieto tipy a triky vaše problémy v kuchyni? Myslíte si, že sa vždy nájde riešenie bez toho, aby ste museli minúť veľa peňazí?

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov