Tipy a triky

Tipy a triky, ktoré môžu vyriešiť vaše problémy v kuchyni

tipy a triky

videní: 1.1K

Ako nečistiť strúhadlo po každom použití?

Ak vás už nebaví čistiť strúhadlo vždy po jeho použití, môže vám pomôcť kúsok obyčajného, nie tak tenkého polyetylénu. Prikryte ním svoje kuchynské zariadenie a začnite naň trieť produkty, ktoré chcete nastrúhať. Potom môžete polyetylén jednoducho vyhodiť a strúhadlo zostane čisté.

Opätovné naostrenie noža pomocou šálky

tipy a triky

Kuchynské nože si tiež vyžadujú ďalšiu starostlivosť a často sa otupia. Ak nemáte špeciálnu brúsku, vezmite hrnček a otočte ho. Teraz môžete nôž naostriť na okraji hrnčeka pod uhlom 45°!

Udržujte jahody dlhšie čerstvé tým, že ich umyjete octom

Jahody patria k produktom, ktoré môžu naozaj rýchlo zhniť. Aby ste ich teda udržali čo najčerstvejšie, použite tento lifehack. Jahody umyte v octovo-vodnom kúpeli. Potrebujete 1 šálku bieleho octu a 8 šálok vody. Jahody nechajte v tomto kúpeli chvíľu odstáť a potom ich sceďte a opláchnite.

Zbavenie sa nepríjemných pachov z plastových a sklenených nádob pomocou novín

Keď pohár aj po umytí naďalej nepríjemne zapácha, je čas použiť špeciálny, ale napriek tomu jednoduchý trik. Noviny dokážu absorbovať nepríjemné pachy. Vezmite niekoľko listov novín a pokrčte ich. Potom ich vložte do nádoby alebo plastovej nádoby. Teraz ju nechajte pôsobiť 24-48 hodín.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov