Foto

Obaly výrobkov, ktoré vytvorili skutoční géniovia dizajnu

obaly

videní: 2.0K

Obaly výrobkov, ktoré vytvorili skutoční géniovia dizajnu: Obal je prvým dojmom, ktorý získavame z výrobkov, ktoré denne vidíme na pultoch obchodov, a aj jeho dizajn a vzhľad môže mať vplyv na to, či si výrobok nakoniec kúpime alebo nie.

Najzaujímavejšou vecou pri objednávaní produktov online je pohodlie, vďaka ktorému ich môžete dostať domov bez toho, aby ste museli ísť do konkrétneho obchodu. Niekedy však túto prospešnú časť môže zatieniť skutočnosť, že niektorí výrobcovia používajú na odosielanie výrobkov príliš veľa obalov, čo v nás môže vyvolať nepríjemný pocit a nezáujem o zdravie našej planéty.

 

 

Zozbierali sme príbehy a fotografie, ktoré ľudia zdieľali na internete, aby sme dokázali, že niektoré spoločnosti považujú obal za najdôležitejšiu časť svojho výrobku.

Skutočnou otázkou je, čo sa stane, keď sa dizajnéri rozhodnú posunúť hranice kreativity a podarí sa im vytvoriť obal, ktorý je atraktívnejší ako samotný výrobok. Pripravili sme kompiláciu obalov, ktorých dizajn nás nechal v úžase nad svojou originalitou.

V akej situácii vás prekvapilo, ako bol váš výrobok zabalený? Bolo to pozitívne alebo negatívne? Keď si kupujete výrobok, dávate prednosť peknému obalu alebo je vám to úplne jedno?

Obaly výrobkov, ktoré vytvorili skutoční géniovia dizajnu

Výživové doplnky inšpirované planétami slnečnej sústavy

„Jednoduché a dobre prevedené“

Sušienky priamo z rúry

Marmeláda, aby ste si raňajky vyfarbili

Mlieko vo vegánskom štýle

Tenisové loptičky premenené na hrášok

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov