Foto

Dubaj: Týchto 15 bizarných veci môžete vidieť iba tu

dubaj

videní: 874

Ranné dochádzanie

Takáto scéna by kdekoľvek inde na svete vyvolala veľké znepokojenie, ale tiger vystrkujúci hlavu z auta, aby sa nadýchal čerstvého vzduchu, je v Dubaji bežným javom počas každodenného dochádzania do práce. Tiger je niečí domáci miláčik a zdá sa, že si užíva zmenu prostredia, ale musíme priznať, že keby sme ho zbadali počas státia v premávke, asi by sme sa trochu zľakli!

Život v “nebi”

Predstavte si, že sa ráno zobudíte, pozriete sa z okna, aby ste zistili, aké bude počasie, a pod sebou uvidíte mraky! No toto je každodenný život ľudí v Dubaji, ktorí majú dosť peňazí na to, aby si kúpili apartmány, ktoré sú doslova v nebi. V Dubaji je najvyššia koncentrácia výškových budov na celom svete a tieto výškové budovy sú aj najvyššie možné. Dubaj je mesto s najväčším počtom penthousov a apartmánov dostupných nad 50. poschodím!

Rýchlejšia sanitka

Touto Corvettou a Hummerom reagujú záchranári na civilné volania o pomoc. Svojím spôsobom je to veľmi praktické – ak máte lekársku pohotovosť, počíta sa každá sekunda a tieto vozidlá sa k vám zaručene dostanú oveľa rýchlejšie ako priemerná škatuľová sanitka!

Žiari jasne ako diamant

Ak jazdíte na najnovšom modeli kabrioletu Mercedes, je jasné, že máte peňazí na rozdávanie. Ale ak by ste to chceli naozaj zdôrazniť, nič sa nevyrovná Mercedesu posiatemu diamantmi, aby každý vedel, že ste bohatí. Navyše, v Dubaji je Mercedes celkom štandardný a nie je práve najvýraznejší, takže ak chcete naozaj vyčnievať z davu, musíte svoju hru trochu vylepšiť.

Automat na zlaté tehličky

dubaj

Všetci poznáme ten pocit – išli ste do zapadnutého obchodu alebo reštaurácie, siahli ste po svojej dôveryhodnej karte a bolo vám povedané, že je nám ľúto, ale v tomto podniku sa platí len v hotovosti. Potom nasleduje šialený útek k bankomatu, ktorý nám zvyčajne účtuje smiešny poplatok. No v Dubaji existujú bankomaty, ktoré vydávajú viac ako hotovosť – áno, toto je automat na zlaté tehličky! Skvelé pre situácie, keď si zabudnete zlato doma.

Zdroj: fabcrunch / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov