Foto

Dubaj: Týchto 15 bizarných veci môžete vidieť iba tu

dubaj

videní: 876

Poď sem, mačička

Takmer v každom meste na svete by sme spanikárili, keby sme na verejnosti videli geparda (dokonca aj mláďa). Táto dáma sa však zdá byť nebojácna, pretože divej mačke na kolenách venuje len polovičnú pozornosť a jednou rukou ju drží, zatiaľ čo druhou chatuje na mobilnom telefóne. Gepard je očividne domáci miláčik a zdá sa, že si zmenu prostredia užíva. V skutočnosti je to celkom dobre vychovaný safari dravec.

Učenie starej mačky novým trikom

Každý vie, že najlepším spôsobom, ako trénovať veľkú mačku, je na kapote drahého športového auta. Takto sa môžete pochváliť svojím nebezpečným exotickým zvieraťom a zároveň svojím spoločenským postavením. Je to skutočne najlepší spôsob, ako celému svetu dokázať, že ste dokonalý alfa samec. Samozrejme, pokiaľ váš plán nevyjde a vaše priateľské exotické zvieratko sa neobráti proti vám. Vtedy rozhodne nebudete vyzerať ako alfa samec.

Dopravné zápchy

V Dubaji sú autá oveľa viac ako len spôsob dopravy z bodu A do bodu B. Autá sú životným štýlom. Používajú sa na preukázanie spoločenského postavenia, ako aj bohatstva, keďže v Dubaji je zrejme každý bohatý, každý má luxusné športové auto. Na prvý pohľad sa zdá, že táto fotografia zobrazuje stovky automobilových nadšencov na ceste na autosalón. V skutočnosti je však táto fotografia len typickou stredajšou dopravnou špičkou v uliciach Dubaja.

Nakladacia zóna

dubaj

Parkovisko v Dubaji je v podstate prehliadkou superaut – Lamborghini, Ferrari, Porsche… a čo to vlastne je? Hneď vedľa luxusného mercedesu parkuje trochu starší model dopravného prostriedku – ťava! Ťava, nech to stojí, čo to stojí, vyzerá úplne spokojne, že si na parkovisku oddýchla. Táto fotografia je dokonalým príkladom jedinečnej kombinácie starého a nového, tradičného a moderného, ktorú možno nájsť len v Dubaji.

Pozri mami! Bez rúk!

Obyvatelia Dubaja radi žijú na hrane. Či už ide o stretnutie s divokým levom zblízka, alebo o jazdu na streche svojho SUV ako na surfe, keď sa na diaľnici prevráti hore nohami, Dubajčania dokážu naozaj všetko. V tejto chvíli sme si takmer istí, že každý človek, na ktorého v Dubaji narazíte, je dobre vycvičený kaskadér. Buď je to tak, alebo je priemerná dĺžka života v Dubaji abnormálne nízka.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov