TOP 10

TOP10: Vynálezy, vďaka ktorým je svet lepším miestom

vynálezy

videní: 1.9K

6. Nadrozmerná a inštruktážna podložka na jogu

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Táto podložka môže byť úžasným riešením pre ľudí, ktorí chcú cvičiť jogu, ale nemajú učiteľa. Má vytlačené náčrty s najlepšími cvikmi priamo na povrchu podložky. A ako bonus obsahuje nulový podiel toxického materiálu.

7. Ergonomický držiak krku

vynálezy

Trávime hodiny prácou s počítačom a naše držanie tela sa môže zhoršovať. Aby sme sa vymanili z tohto zlozvyku a chránili si krk, vynálezcovia vytvorili špeciálnu podporu, ktorá vám pomôže udržať hlavu v správnej pozíciiDržanie tela počas nosenia zostáva v správnom uhle.

8. Neelektrická fontána pre mačky, ktorá udržuje vodu čerstvú

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Táto misa pre mačky nevydáva žiadny hluk, takže sa váš maznáčik nebude báť. Voda v nej nezatuchne ani nezačne mať zvláštnu chuť, a to ani po niekoľkých dňoch. Je tiež vyrobená z bezpečných materiálov, aby váš malý huňatý kamarát mohol zostať hydratovaný a zdravý.

9. Chytrý kvetináč s emoji

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Vaša rastlina sa môže zmeniť na vášho domáceho maznáčika vďaka inteligentným kvetináčom. Dokážu merať vlhkosť pôdy, expozíciu svetla a teplotu a vykazujú 15 rôznych emócií, aby ste pochopili, čo rastlina potrebuje.

10. Zariadenie na tréning spánku, ktoré bojuje proti chrápaniu

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Prístroj vás zbaví chrápania, takže všetci členovia rodiny budú spokojní. Je vodotesný a dá sa ľahko vyčistiť . Program je rozdelený do 3 fáz. Aby ste dosiaholi pozitívne výsledky, budete ho musieť používať 6 dní v týždni po dobu 15 minút, potom 2 dni v týždni po dobu 15 minút, kým sa konečne dostanete k tretiemu kroku, ktorý zahŕňa jeho použitie dvakrát mesačne po dobu 15 minút.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov