Tipy a triky

Každodenné zvyky, ktoré tajne poškodzujú náš vzhľad

zvyky

videní: 622

Nenosenie slnečných okuliarov

Vynechanie slnečných okuliarov počas slnečných dní môže mať väčšie následky ako len žmurkanie na slnku. Jemná pokožka okolo očí je veľmi náchylná na poškodenie škodlivým slnečným UV žiarením, čo môže viesť k predčasnému starnutiu, vráskam a dokonca aj k zvýšeniu rizika vzniku šedého zákalu. Okrem toho môže neustále žmurkanie na jasnom svetle časom spôsobiť vznik jemných vrások a kurích ôk.

Spanie na nesprávnom matraci

Nekvalitný matrac môže prispieť k zlému držaniu tela, bolestiam chrbta a časom dokonca ovplyvniť váš vzhľad. Je nevyhnutné investovať do podporného a pohodlného matraca, ktorý správne vyrovná vašu chrbticu a podporí správne držanie tela. Pomôže vám to nielen cítiť sa lepšie, ale aj zabezpečiť si sebavedomý, vzpriamený postoj, ktorý zlepší váš celkový vzhľad.

Hrbenie sa nad telefónom

Neustále hrbenie sa nad telefónom, známe aj ako “tech neck”, môže mať negatívny vplyv na váš vzhľad a držanie tela. Hodiny strávené s hlavou sklonenou dopredu a pozeraním do telefónu nadmerne zaťažujú krk a chrbticu, čo vedie k zlému držaniu tela a môže spôsobiť dlhodobé problémy, ako sú bolesti krku a nesprávne nastavenie chrbtice. Okrem toho môže neustále pozeranie nadol prispievať ku vzniku jemných liniek a vrások na krku, čo negatívne ovplyvňuje váš celkový vzhľad.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov