Tipy a triky

Každodenné zvyky, ktoré tajne poškodzujú náš vzhľad

zvyky

videní: 623

Príliš časté dotýkanie sa tváre

Keď sa dotýkate tváre rukami, môžete si z nich preniesť baktérie a oleje na tvár, čo môže viesť k vzniku výtokov, škvŕn a iných kožných problémov. Okrem toho, ak patríte k ľuďom, ktorí majú tendenciu opierať si tvár o ruky alebo si často trieť oči, môžete spôsobiť trenie pokožky, ktoré môže viesť k predčasným vráskam a jemným linkám.

Používanie nesprávnej kefy na vlasy

Keď sú vaše vlasy ešte trochu mokré, je to ten najlepší čas na ich rozčesávanie. Rozčesávanie suchých vlasov je ťažšie, ale mokré vlasy sú náchylnejšie na lámanie, preto sa odporúča vybrať si chvíľu, keď sú vlasy trochu vlhké, uprostred sušenia.

Dôležité je používať jemnú kefu so širšími štetinami. Drevená kefa je najlepšou voľbou, pretože umožňuje, aby kefa prechádzala vlasmi bez toho, aby spôsobovala trenie, a neutralizuje elektrický náboj, ktorý môže spôsobiť, že sa vlasy zamotajú.

Zanedbávanie starostlivosti o krk a hrudník

Starostlivosť o pokožku krku a hrudníka je často prehliadaná, ale môžu sa na nich prejaviť známky starnutia a poškodenia slnkom rovnako ako na tvári. Nezabudnite do svojej starostlivosti o pleť zahrnúť aj krk a hrudník a chráňte ich pred slnkom.

Nosenie nesprávnej veľkosti podprsenky

Nosenie nesprávnej veľkosti podprsenky môže viesť k nepohodliu a bolestiam chrbta a môže dokonca zanechať strie na celý život. Zle sediaca podprsenka môže spôsobiť, že vaše prsia budú vyzerať nerovnomerne, ovisnuto alebo sa vytvoria nelichotivé vypukliny. Dobre padnúca podprsenka nielenže poskytuje správnu oporu a pohodlie, ale tiež pomáha zlepšiť vašu celkovú siluetu a zvyšuje vaše sebavedomie.

Pravidlo dvoch prstov je rýchly a jednoduchý spôsob, ako skontrolovať, či nosíte správnu veľkosť podprsenky. Medzi chrbát a pás podprsenky by ste mali byť schopní vložiť 2 prsty. Je však dôležité si uvedomiť, že táto metóda nie je vždy presná a najlepšie je nechať sa zmerať u odborníka.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov