Zaujímavosti

Najchlpatejšie dievča na svete je už dospelé, šťastne vydaté a po oholení sa pýši novým štýlom

dievča

videní: 803

Nattyina učiteľka Kuljira Posaeng prezradila, že ostatné deti sa spočiatku báli Nattyinho vzhľadu, čo jej sťažovalo začiatky školskej dochádzky. Časom však Natty dokázala, že je rovnaká ako ostatní žiaci. Učitelia ju opisovali ako usilovnú a s dobrými známkami a nakoniec sa stala jedným z najobľúbenejších detí v škole.

 

 

Nattyini učitelia o nej hovorili, že bola živé dievča, ktoré rado spievalo, tancovalo a hralo. Rodičia sa k nej správali ako ku každému inému dieťaťu a nikdy jej nedali pocítiť, že je menej dôležitá. Všade ju brali so sebou a nehanbili sa za to, že vyzerá inak ako ostatné deti.

Neskôr Natty našla svoju lásku

Natty sa zmierila so svojím stavom a pochopila, že naň neexistuje liek. Rozhodla sa ponechať si ochlpenie tak, ako jej prirodzene rástlo od narodenia, a tvár si oholila až v tínedžerskom veku. S pribúdajúcim vekom sa pre ňu stávala dôležitejšou jej sebaúcta a sebavedomie a našla aj lásku.

Podelila sa o to: “Začalo to priateľstvom, potom sa z nás stal pár.” Ich rozhovory jej prinášali šťastie a spoločné bývanie bolo príjemné, s láskou, ktorú nečakala: “Bol to druh lásky, ktorý som nečakala, že sa mi stane.”

Natty sa neskôr vydala za svojho priateľa a nazvala ho “láskou svojho života”

 

 

Zverejnila aj fotografie so svojím milencom, na ktorých je jej tvár bez ochlpenia. Niektorí ľudia si mysleli, že sa možno vyliečila, ale jej otec vysvetlil, že sa rozhodla oholiť si tvár, aby odhalila svoj nový vzhľad. Teraz sú jej viditeľné oči, tvár, ústa, pery a líca, len čelo jej zakrývajú vlasy na hlave.

Natty, ktorá našla lásku a šťastie, je odhodlaná viesť pozitívny život a naďalej krásne ovplyvňovať spoločnosť. Verí, že každý je svojím spôsobom krásny a jedinečný, a chce inšpirovať ostatných, aby prijali svoju individualitu a vyžarovali svoju vnútornú krásu.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov