Kvízy

Tieto hádanky dokážu oklamať tvoj mozog

hádanky

videní: 896

Výsledky otázok:

5. otázka – Ak si na to stále neprišiel, stačí obrátiť fotografie. Oči a pery oboch žien akosi nesedia. Náš mozog to však nerozpozná okamžite.

4. otázka – Otázka nešpecifikuje o ktoré otvory sa jedná. Odpoveď je preto 8. Výstrih, rukávy, spodok trička a diery na tričku (tie sú aj vpredu a vzadu).

3. otázka – Ak sleduješ tenké konáre stromu, môžeš vidieť obrys dieťaťa s nohami a prstami vpravo .

2. otázka – Samozrejme, čiara A je dlhšia. Ale prečo tá otázka? Pretože veľa ľudí v tom vidí veľmi jednoduchú otázku a preto zaváha a za správnu odpoveď označí čiaru B 🙂

1. otázka – Pozri nižšie.

Výsledok:

Ak si potreboval na vyriešenie každej otázky menej ako 20 sekúnd, tvoj mozog je dosť mladý a dokáže pracovať s ľahkosťou v rozdielnych podmienkach v krátkom časovom slede.

Ak si potreboval viac ako 20 sekúnd na vyriešenie každej otázky, znamená to, že máš mozog zrelého človeka. Zároveň nerád robíš nejaké väčšie zmeny vo svojom živote.

Ak si odpovedal na každú otázku správne za menej ako 5 sekúnd, tvoj mozog je rovnako mladý ako u batoľaťa, čo je skvelý výsledok. Všimol si si aj tie najmenšie detaily v priebehu pár sekúnd. Veľmi ľahko sa prispôsobuješ novým podmienkam.

 

Zdroj: youtube topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov