Video

Extrémne smuté video: Muž vyhodil psa z auta uprostred ulice

Extrémne smuté video: Muž vyhodil psa z auta uprostred ulice

videní: 6.2K

CCTV kamera v Stoke-on-Trent vo Veľkej Británii natočila srdcervúce a veľmi smutné video. Muž z auta vyhodil psa uprostred ulice. Pri pohľade na nechápajúceho stafordšírskeho bullteriéra Snoopa puká srdce nielen milovníkovi zvierat.

Na záberoch, ktoré nakrútila bezpečnostná kamera v britskom meste Stoke-on-Trent muž vyhodil psa z auta uprostred ulice. „Video si musíte pozrieť, aby ste mu uverili. Je to otrasné,“ povedala Natalie Perehovská z organizácie na ochranu zvierat. „Vidieť úbohého psa, ktorý v zrejmom záchvate úzkosti vyskočil na auto, keď jeho majiteľ uháňa preč, je srdcervúce. Nedokážem pochopiť, kto môže niečo takéto urobiť.“

Kráľovská spoločnosť na prevenciu krutosti na zvieratách (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, skrátene RSPCA) začala vyšetrovanie prípadu Snoopa. Psíka objavil náhodný okoloidúci. Nešťastný Snoop ležal v pelechu, ktorý jeho krutý majiteľ bezmocne vyhodil spolu s ním. „Veterinári skontrolovali mikročip a vysledovali dvoch bývalých majiteľov v oblasti Birminghamu, no nemyslíme si, že ide o súčasných majiteľov psíka. Stále pátrame po človeku, ktorý psa taktu kruto vyhodil,“ pokračovala Perehovská.

„Na videozázname je jasne vidieť muža, ktorý psa z auta vyháňa, pričom v aute je na sedadle spolujazdca druhá osoba. Veterinári psíka pomenovali Snoop a je v dobrom stave. Predpokladá sa, že má dva roky. Ide o bieleho staforda s čiernymi škvrnami, je to priateľský a milý psík. V súčasnosti sa o neho starajú v súkromnej chovateľskej stanici, kde dostáva všetku starostlivosť, ktorú potrebuje, kým ukončíme vyšetrovanie,“ tvrdí Natalie Perhovská.

Chudák Snoop, ktorý si zrejme myslel, že s ním jeho majitelia hrajú hru, sa zúfalo snažil dostať späť do auta, dokonca ho istý čas prenasledoval. Teraz potrebuje láskyplný domov s ľuďmi, ktorí sa o neho budú príkladne starať. Psík za svoje 2 roky života zažil najmenej troch „majiteľov“. Jeho srdcervúci príbeh je včasnou pripomienkou pre každého, kto si na Vianoce želá štvornohého domáceho miláčika. Ak naozaj nie si schopný postarať sa o psa, aspoň ho odvez niekam, kde sa oňho postarajú, kým mu nájdu milujúci domov, aký si skutočne zaslúži…

Zdroj: BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov