Video

V blízkosti prísne tajnej základne Area 51 sa našiel záhadný kráter

V blízkosti prísne tajnej základne Area 51 sa našiel záhadný kráter

videní: 4.3K

Dvaja blogeri, ktorí zverejňujú blogy na YouTube, pomocou Google Earth preskúmali vysoko špecializované vzdialené oddelenie amerického letectva, základňu Edwards v štáte Nevada, ktorá je tiež známa ako Area 51. No a neboli by to YouTuberi, ak by nenašli niečo záhadné. V tomto prípade ide o akýsi kráter.

Pomocou aplikácie Google Earth zbadali Blake a Brett Cousins, tvorcovia YouTube kanálu „thirdphaseofmoon“, tajomný objekt vedľa neslávne známej a konšpiračnými teóriami opradenej americkej vojenskej základne, tiež známej ako Area 51. Záhadný kráter natočili z niekoľkých uhlov, no v strede krátera je na záberoch vidieť vysoký a tenký predmet. Video bolo zverejnené na Youtube 13. decembra a pozrelo si ho približne 50-tisíc ľudí. Ako to už býva zvykom, v komentároch sa objavili mnohé konšpiračné teórie vysvetľujúce, čo sa vlastne v kráteri nachádza. „Supertajné podzemné zariadenie by v prípade Area 51 neprekvapilo“, napísal jeden z užívateľov. Našli sa ale aj takí, ktorí sa domnievajú, že za záhadným kráterom sa nič záhadné neskrýva.

Základňa Edward, tzv. Area 51, je vzdialené oddelenie amerického vojenského letectva, ktoré vždy bolo v strede pozornosti zástancov rôznych konšpiračných teórií. Niektorí z konšpiračných teoretikov sa domnievajú, že NASA natočila pristátie na Mesiaci v roku 1969 v jednom z hangárov základne.

Zdroj:  BoredPanda  | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov