Video

Kradol v supermarkete Ross zo seriálu Priatelia? Internetom koluje vtipné video

Kradol v supermarkete Ross zo seriálu Priatelia? Internetom koluje vtipné video

videní: 5.6K

Všetci sme počuli teórie, podľa ktorých niekde vo svete, s pravdepodobnosťou blížiacou sa k istote, existuje osoba, ktorá vyzerá presne ako my. Kto by si myslel, že David Schwimmer, Ross zo seriálu Priatelia, nájde svojho dvojníka takýmto spôsobom?

Pred niekoľkými dňami zdieľal policajný útvar z britského mesta Blackpool na sociálnych sieťach snímku z bezpečnostnej kamery. Na nej istý muž kradne v miestnom obchode pivo. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by tento zlodej nevyzeral takmer navlas rovnako, ako David Schwimmer, herec, ktorý stvárnil postavu menom Ross Geller v známom sitcome Priatelia.

Skutočný páchateľ na snímke zverejnenej blackpoolskou políciou

beer-thief-friends-ross-blackpool-police-david-schwimmer-5bd1795af13da__700

Nie je potrebné hovoriť, že akonáhle sa tento typ informácií dostal na internet, stal sa úplným hitom a ľudia si jednoducho nemohli pomôcť. Na svojej fanúšikovskej stránke zverejnil video s titulkom „To som nebol ja“ aj samotný David Schwimmer. Aby všetkým dokázal, že je nevinný, natočil paródiu na incident v supermarkete v New Yorku s popisom: „Prisahám, že som to nebol ja. Ako vidíte, v tom čase som bol v New Yorku. Každopádne, veľa šťastia polícii pri vyšetrovaní.“

 

Vľavo skutočný páchateľ, vpravo David Schwimmer na vlastnom videu. Tá podoba je zrejmá, no nie? 🙂

Kradol v supermarkete Ross zo seriálu Priatelia? Internetom koluje vtipné video

Video sa dostalo aj k samotnej polícii, ktorá akceptovala Schwimmerove alibi a na Facebook napísala: „Všetkým ďakujeme za rýchle odpovede. Celú záležitosť sme dôkladne vyšetrili a potvrdzujeme, že David Schwimmer sa v tom čase nachádzal v Spojených štátoch. Je nám to ľúto, ale on to nebol.“ Nuž, takto to vyzerá, keď sa aj zločin berie s určitou dávkou nadhľadu. To však neznamená, že skutočný páchateľ nebude potrestaný a za svoje činy nebude niesť zodpovednosť.

 

Paródia od samotného Davida Schwimmera, stvárniteľa úlohy Rossa Gellera v kultovom sitcome Priatelia

Samozrejme, nebol by to internet, ak by to odznelo takto rýchlo. Na sociálnych sieťach sa takmer ihneď objavili vtipné obrázky, ktoré namiesto Rossa dosadzujú zatiaľ neznámeho páchateľa s očividnou láskou k zlatistému moku.

Screenshot 2018-10-26 at 14.15.21

Screenshot 2018-10-26 at 14.15.18

Zdroj: Blackpool Police | BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov