Foto

Veľké fotografie s dušou, ktoré ťa dojmú!

veľké fotografie

videní: 8.1K

Niekedy sa zdá, že je také ťažké zapôsobiť. Je to preto, že život je tvrdý a my nemusíme byť na to vždy pripravení. A potom si uvedomíme, že sme stále deti a môžeme byť šokovaní a dojatí. Pozri sa na malého statočného psa, ktorý urobil všetko pre ochranu detí či holiča, ktorý odišiel von so salóna a urobil módny strih chlapovi na invalidnom vozíku. Toto sú veľké fotografie, ktoré ťa naozaj privedú k slzám!

Chlapík na invalidnom vozíku sa nemohol dostať cez dvere holičstva, tak si holič vzal náradie a urobil mu účes na ulici.

veľké fotografie

 

Toto je pamätník malého psa Georga, ktorý dokázal zachrániť 2 deti pred dvoma býkmi a zomrel kvôli zraneniam, ktoré utŕžil.

veľké fotografie

 

Deti s rakovinou navrhli dizajn kopačiek, ktoré hráči naozaj nosili počas nasledujúcich zápasov.

veľké fotografie

 

Petrópolis, Brazília. Táto odvážna žena neváhala zastaviť premávku na rušnej ceste, aby pomohla rodine kapybar prejsť cez ulicu na druhú stranu.

veľké fotografie

 

Je to neuveriteľné, ale aj psy môžu darovať najvzácnejšiu tekutinu na svete – krv. Medzi veľké fotografie s dušou sme preto zaradili aj Bruna, ktorý zachránil život iným psíkom vďaka tomu, že daroval svoju krv.

veľké fotografie

Tehotné ženy to majú ťažšie, než sa môže zdať. Manžel tejto tehuľky jej ochotne pomáha s pedikúrou.

veľké fotografie

Toto dievčatko má mozgovú obrnu. Nedokáže chodiť ani rozprávať. Nikdy zo seba nevydala ani hlások. Keď však videla, ako jej ročný braček spadol do bazéna, začala kričať. Keď dospelí počuli krik, pribehli k bazénu a chlapčeka zachránili. Dievča dostalo za tento skutok ocenenie.

veľké fotografie

Dvaja policajti hliadkovali po okolí, keď uvideli bosého chlapca s poranenou nohou. Nohu mu ošetrili a dali mu pár tenisiek.

veľké fotografie

Chlapec so zriedkavou chorobou a pes, ktorý prišiel o labku a odvtedy sa bojí ľudí. Odkedy sa stretli sú nerozluční priatelia.

veľké fotografie

Učiteľ sa rozprával v lietadle s chlapcom. Povedal mu, že vo svojej triede má také chudobné deti, že si nemôžu zaobstarať ani učebnice a chodievajú do školy hladné. Tento rozhovor si vypočulo aj niekoľko spolucestujúcich, ktorí vyzbierali peniaze pre chudobných školákov.

veľké fotografie

Počas prázdnin prišli učitelia do školy, aby pomaľovali dvere školských toaliet motivačnými nápismi. Na školských toaletách dochádza často k sebapoškodzovaniu študentov a k šikane.

veľké fotografie

„Keď som prvýkrát navštívil svoju priateľku (teraz už ženu) na vysokej škole, kúpil som jej stromček broskyne a povedala som jej:“Raz z neho budeme jesť plody, pretože budeme stále spolu.“ Zafungovalo to asi lepšie, ako som si myslel. Tu je náš syn, ktorý trhá broskyňu z toho istého stromu. „

veľké fotografie

Zdroj: Brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov