Video

Na leva zaútočili nahnevané levice. Zachrániť ho museli zamestnanci Safari

Na leva zaútočili nahnevané levice. Zachrániť ho museli návštevníci Safari

videní: 6.6K

Návštěvníci Safari parku sa stali svedkami hroznej udalosti. Levice tam z nepochopitelných dôvodov zaútočil na samca a takmer ho zabili. Zviera museli zachraňovať až ľudia.

Tento hrozný incident sa odohral v Safari v západnom Midlande (Veľká Británia). Na záberoch je vidieť, ako niekoľko samíce obklopilo osamoteného lva. Následne naňho začali útočiť pazúrmi a hrýzť. Tento surový útok trval približne minútu a potom musel zakročit zamestnancov safari. Tí sa snažili rozzúrené levice vyplašiť nájezdom automobilu, no táto metóda veľmi nepomohlo. Preto v boji neváhali použiť hasiaci prístroj. No ani potom sa boj neskončil. Rozzúrené levice sa iba preskupili na iné miesto.

V tej chvíli na scénu prišiel iný automobil so zamestnancami v parku, ktorí sa opäť pokúšali odohnať nahnevanú svorku levíc. Nie je presne známe, prečo sa samice rozhodli na bezbranného leva zaútočit. Jednou z možností je, že si myslel, že je samec príliš starý na to, aby viedol svorku. Druhou možnosťou je strach levíc, že sa s nimi nepodelí o jedlo. Tak či tak, bojovú scénu opustil lev celý zakrvavený.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov