Luxusný život

Paul McCartny či Steven Spielberg: Toto sú tie najbohatšie celebrity

Paul McCartny či Steven Spielberg: Toto sú tie najbohatšie celebrity

videní: 5.3K

Pri týchto číslach sa ti zatočí hlava. Ich bohatstvo je priam neuveriteľné. Z ich mesačného príjmu môžeš spokojne žiť po celý život. Je to dobre známy fakt, že celebrity zarábajú veľa peňazí, ale koľko to je v dolároch? To ťa šokuje! Tu je rebríček, v ktorom nájdeš najbohatšie celebrity sveta.

Od hercov až k basketbalistom, tieto celebrity môžu mať príjem v miliónoch dolárov ročne. Niektoré celebrity sú šikovné a svoje peniaze investujú a budujú vedľajšie podniky.  Takže, ktoré sú tie najbohatšie celebrity?

 

10. Celine Dion: 800 miliónov dolárov

Celine je famózna speváčka a skladateľka známa najmä svojím hitom “My Heart Will Go On.” Jej doterajší zárobok predstavuje 800 miliónov dolárov.

najbohatšie celebrity

 

9. Dr. Dre: 800 miliónov dolárov

Je americký hudobný producent, rapper a zabávač. Známy sa stal ako člen rapovej skupiny N. W. A. Neskôr založil svoje vlastné vydavateľstvo. Venoval sa hlavne produkcii.

najbohatšie celebrity

 

8. Madonna: 800 miliónov dolárov

Jeden z najvplyvnejších a najvýznamnejších umelcov všetkých čias. Madonna počas svojej kariéry získala 800 miliónov dolárov, čím sa právom zaradila medzi najbohatšie celebrity.

najbohatšie celebrity

 

7. P Diddy: 820 milliónov dolárov

Začínal ako raper, neskôr sa stal významným producentom a jeho nahrávky využila napríklad aj Mariah Carey. Vďaka tomu si zarobil 820 mil. dolárov.

najbohatšie celebrity

 

6. Jerry Seinfeld: 870 milliónov dolárov

Komik Jarry Seinfeld sa stal obľúbeným vďaka svojej famóznej šou Seinfeld. Neskôr pokračoval v známych komediálnych predstaveniach. Hodnota jeho “úspor” sa šplhá na 870 mil. dolárov.

najbohatšie celebrity

 

5. Jay-Z : 900 milliónov dolárov

Začínal ako raper a teraz je z neho úspešný podnikateľ s odevmi a nahrávkami či koncertami. Jeho zárobok sa dostal na sumu 900 mil. dolárov.

najbohatšie celebrity

 

4. J. K. Rowling: 1 miliarda dolárov

Britská spisovateľka a filmová producentka sa stala známou vďaka knihám o mladom čarodejníkovi menom Harry Potter. Odkedy sa tieto knihy stali senzáciou, J. K. Rowling sa stala najbohatšou ženou v Anglicku.

najbohatšie celebrity

 

3. Paul McCartney: 1,2 miliardy dolárov

Po svojom obrovskom štarte v kapele The Beatles Paul McCartney pokračoval v úspešnej sólovej kariére a je považovaný za jedného z najúspešnejších popových hudobníkov v histórii. K dnešnému dňu zarobil 1,2 miliardy dolárov.

najbohatšie celebrity

 

2. Oprah Winfrey: 3,2 miliardy dolárov

Je to známa americká moderátorka, herečka a vydavateľka časopisu. Je mnohonásobnou držiteľkou ceny Emmy a dokonca bola nominovaná aj na Oscara. Jej fanúšikovia chceli, aby kandidovala na úrad prezidenta USA. Jej sláva ju vyniesla medzi najbohatšie celebrity sveta. Jej príjem je 3,2 miliardy dolárov.

najbohatšie celebrity

 

1. Steven Spielberg: 3,7 miliardy dolárov

Steven Spielberg je slávny hollywoodsky režisér a producent, ktorý stojí za mnohými z najväčších filmov v histórii. S jeho obrovským úspechom nie je divu, že má na konte 3,7 miliardy dolárov.

najbohatšie celebrity

Zdroj: list25 | wikipédiatopdesat

 

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov