Zaujímavosti

Pitie benzínu či extrémne dlhé vlasy. Toto sú tie najšialenejšie úchylky

úchylky

videní: 5.1K

Každý máme svoje zvláštnosti. Niečo, čím si jednoducho výnimočný. Niektorí ľudia z tejto “výnimočnosti” spravili skôr zvláštnosť až chorobu. Keď niekto pije benzín alebo sa tvári ako veľké bábätko, asi už ide o určitý druh úchylky. TOP10 ti prináša päť reálnych ľudí s najšialenejšími úchylkami. 

5. Pitie benzínu

Shannon je obyčajné dievča s neobyčajným typom úchylky. Pije benzín na litre. Keď ide vonku, odleje si benzín do malej PET fľašky. Vraj chutí sladko-kyslo. Vypije až 18 litrov za rok. Jej závislosť zašla až tak ďaleko, že si do benzínu močí savé noviny a je ich ako desiatu. Takáto nebezpečná zábavka môže rýchlo viesť až k smrti.

úchylky

 

4. Vlhčené obrúsky

Riah miluje vlhčené utierky. Sprchuje sa len raz za mesiac alebo dva. Inak sa čistí celá len vlhčenými obrúskami. Od hlavy a tváre, cez intímne partie až po nohy. Začalo to strachom zo sprchy a vyvrcholilo to tým, že má obrúsky už všade. Denne ich  použije až 50o. Jej závislosť na čistote je tak silná, že pokiaľ má pocit, že nie je dostatočné očistená obrúskami, vonku nevychádza. Zmeškala preto už mnoho dôležitých momentov.

úchylky

 

3. Vlasy

Asha má vlasy dlhé až 640 cm. Sú však v dredoch, takže reálna dĺžka sa môže byť aj 17 m. Už 24 rokov sa nestrihala. Svoje dredy volá Kobra. Ich váha je okolo 5 kg. So svojimi vlasmi sa rozpráva, hladká ich a bozkáva. Dokonca ich v aute vždy pripúta na sedadle spolujazdca. Starostlivosť o takúto korunu krásy jej zaberie 5 h denne a mesačne minie 24 fľašiek šampónu.

úchylky

 

2. Hlava bábiky

Lacey miluje hlavu svojej bábiky. Musí ju nosiť všade so sebou. Trvá to už 20 rokov. Bábika po tých rokoch vyzerá naozaj strašidelne. Lacey ju nielenže nosí všade so sebou, miluje aj jej vôňu. Dokonca to došlo do takého extrému, že k nej privoniava aj pri intímnych chvíľach s priateľom.

úchylky

 

1. Veľké bábätko

Riley sa narodila ako chlapec, má 25 rokov, no rada sa správa ako bábätko. Oblieka sa ako batoľa, má svoj cumlík a dokonca aj obrovskú detskú postieľku. Vraj jej to pomáha zbaviť sa stresu z veľkého sveta okolo nej. Nosí dokonca aj plienky! Spotrebuje ich až 1000 ročne.

úchylky

Zdroj: YouTube topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov