Video

Desivé video: Odraz v zrkadle rýchlejší ako samotný chlapec?

Desivé video: Odraz v zrkadle rýchlejší ako samotný chlapec?

videní: 7.7K

Toto desivé video, v ktorom je vidieť zvláštny odraz v zrkadle, vystrašilo už milióny užívateľov. Tí autorke videa radia, aby zrkadlo čo najrýchlejšie rozbila a zbavila sa ho.

Krátke, päťsekundové video si počas niekoľkých dní skoro pozreli až 4 milióny ľudí. Je na ňom vidieť, ako chlapec dovádza pred zrkadlom a prezerá si svoj jazyk. Po pár sekundách z miesta odchádza. Nič nezvyčajné, tak prečo toľko rozruchu? Nuž, odraz v zrkadle je dôvodom, prečo ide o desivé video.

A práve táto chvíľa šokovala matku dieťaťa. Tá video ihneď zverejnila na Twitteri s nasledujúcim popisom: „Čím viac sa na to pozerám, tým bláznivejšie mi to pripadá.“ V samotnom videu sa matka pýta, či sa jej to zdá alebo odraz v zrkadle naozaj mizne rýchlejšie než jej syn.

Používatelia sociálnej siete okamžite začali matke chlapca radiť, aby zavolala kňaza, vyhodila zrkadlo, a dokonca sa odsťahovala z bytu. Avšak menej bojazliví ľudia pochopili, že podobná ilúzia vzniká kvôli uhlu pohľadu a miestu, odkiaľ autorka video natáča. Ďalší deň sama matka potvrdila, že na videu naozaj nič mystické nie je. Ale čo ak sa mýli…

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov