TOP 10

TOP 10: Toto sú tie najzvláštnejšie páry sveta

najzvláštnejšie páry

videní: 13.0K

Láska si občas nevyberá. A nevybrala si ani v týchto prípadoch. Nevedno, či zhoda náhod, alebo osud spojil tieto dvojice. S istotou však vieme povedať, že ide o tie najzvláštnejšie páry, aké sa na našej planéte nachádzajú… A možno aj v priľahlom vesmíre

1. Jolison Fernández da Silva a Evem Medeiros

Najvyšší muž v Brazílii meria presne 234 cm. Kvôli svojmu vysokému vzrastu bol často terčom posmechu a nemohol dokončiť školu. Bol to plachý chlapec, keď však stretol Evem, zamiloval sa na prvý pohľad. V ich láske im nebráni ani takmer metrový výškový rozdiel.

najzvláštnejšie páry

 

2. Anton Kraft a China Bell

Technicky je 132-centimetrový kulturista najsilnejším mužom na planéte, je schopný zdvihnúť až štvornásobok vlastnej váhy. Jeho partnerkou je China Bell, ktorá je vysoká 190 cm. Najzaujímavejšia v tomto vzťahu je však skutočnosť, že China sa narodila ako muž.

najzvláštnejšie páry

 
ň

3. Victor Hugo Peralta a Gabriella Peralta

Títo dvaja sú dokonca zapísaní v Guinnessovej knihe rekordov ako pár s najväčším množstvom úprav tela. Spolu majú 50 náušníc, 11 telesných implantátov, 5 zubných implantátov a dva hadie jazyky. A už viac ako 15 rokov sú šťastní v manželstve.

najzvláštnejšie páry

 

4. Elisany da Cruz Silva a Francinaldo da Silva Carvalho

Najvyššia žena sveta meria 206 cm, zatiaľ čo jej priateľ je vysoký len 163 cm. Výškový rozdiel im však nebránil v tom, aby sa do seba bezhlavo zamilovali. On ju považuje za najkrajšiu ženu na svete a ona obdivuje jeho spoločenskosť a otvorenosť.

najzvláštnejšie páry

 

5. Paulo Gabriel da Silva Barros a Katyusha Hoshino

Paulo a Katyusha získali miesto v Guinnessovej knihe rekordov ako najnižší pár na svete. Ich výška je približne rovnaká – 89 cm.

najzvláštnejšie páry

 

6. Kelly Hildebrandt a Kelly Hildebrandt

Tak tento pár si ušetril niekoľko papierovačiek. Je to jediný pár na svete, ktorý má rovnaké mená. Kelly (žena) si hľadala svojich menovcov na Facebooku a začala sa zaujímať o Kellyho. Po troch týždňoch sa prvýkrát stretli naživo a neskôr uzavreli manželstvo. Ako asi sa bude volať ich dieťa?

najzvláštnejšie páry

 

7. Arin Andrews a Cathy Hill

Aj keď vyzerajú ako celkom obyčajný pár, niečo je v tomto vzťahu predsa len zvláštne. Keď sa stretli, obaja boli v procese zmeny pohlavia. Teraz už majú pohlavie zmenené úplne a tak je jasné, kto v tomto vzťahu nosí nohavice.

najzvláštnejšie páry

 

8. Grace Gedler a Grace Gedler

Tentokrát nejde o menovcov. Grace si uvedomila, že vzťahy k životu proste nepotrebuje a tak uzavrela manželstvo sama so sebou.

najzvláštnejšie páry

 

9. Barbarella Buechner a mačky

Milovníčka mačiek v pravom zmysle slova. Táto Britka si nechala legalizovať vzťah so svojimi dvoma mačkami. Dokonca s nimi strávila aj medové týždne na Kanárských ostrovoch.

najzvláštnejšie páry

 

10. Sanele Masilela a Helen Shabangu

8-ročného chlapca pomenovali po zosnulom starom otcovi, ktorý žil osamelý život. Dedko poslal údajne svojmu vnukovi správu z druhého sveta, aby sa oženil miesto neho. Starý otec mu za manželku vybral 61-ročnú Helen. Rodiny nebrali túto „žiadosť“ na ľahkú váhu a vystrojili svadbu.

najzvláštnejšie páry

Zdroj: videboom.cctopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov