Video

Držiteľ nechutného Guinessovho rekordu z Indie si po 66 rokoch ostrihal…

nechty

videní: 8.2K

Držiteľ nechutného Guinnesovej rekordu sa po 66 rokoch konečne rozhodol ostrihať si svoje nechty.

82-ročný Shridhar Chillal si prestal strihať nechty na svojej ľavej ruke v štrnástich rokoch v dávnom roku 1952. Jeho učiteľ sa vtedy rozzúril kvôli zlomenému nechtu a tak sa rozhodol, že skúsi, ako dlho vydrží bez toho, aby si ostrihal nechty.

Ako sa ukázalo, dokázal vydržať 66 rokov a zapísal sa do Guinnesovej knihy rekordov ako človek s najdlhšími nechtami na jednej ruke. Dohromady dosahujú dĺžku 909,6 cm, čo je približne dĺžka mestského autobusu. Necht na jeho palci je dlhý 197,8 cm, čo je priemerná výška basketbalistov americkej ligy NBA.

Po rokoch sa mu však začali hromadiť zdravotné komplikácie. Atrofia mu postihla ľavú ruku. Muž nedokázal roztvoriť zápästia a poriadne pohnúť prstami. Nakoniec sa rozhodol, že sa ich zbaví a odletel do New Yorku, kde mu ich lekár odrezal. Teraz budú vystavené v múzeu pozoruhodností Ripley’s Believe It or Not! na Times Square.

“Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale keď som zistil, že budú vystavené v môzeu Ripley’s Believe It or Not! a že sa o ne budú pekne doživotne starať, cítil som, že som urobil správne rozhodnutie,” povedal Chillal novinárom.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov