TOP 10

Televízne trapasy: Brepty, drogy, ale aj zvedavá bradavka

televízne trapasy

videní: 9.6K

Vysielanie v priamom prenose nie je asi najjednoduchšie. Okrem toho, že nikdy nevieš, s kým sa budeš rozprávať, niekedy sa nevyhneš ani vtipným situáciám a neprofesionálnemu vystupovaniu od kolegov. Takto vznikajú televízne trapasy, na ktorých sa baví celý svet. Pozri si rebríček tých najlepších.

10. Jan Kraus na Miss Slovenska 2009

Jan Kraus je profesionál v každom prípade. Nezaskočí ho len tak hocičo. Aj túto situáciu uhral celkom bravúrne a s humorom jemu vlastným. Zábery obleteli celý svet a podľa jeho slov sa preslávil ako „ten pitomec, ktorý spadol do diery v priamom prenose“.

 

9. Stanislav Řezáč a multilingvistický rozhovor v troch jazykoch

Stanislav Řezáč je český bežec na lyžiach, ktorý sa špecializuje na behy na dlhé vzdialenosti. Asi sa však nešpecializuje na rozhovory do televízie. Alebo ich dáva tak mnoho, že už si ani neuvedomuje, ako prepína z jedného jazyka do druhého.

 

8. Nádejný kuchár, ktorý dal „řetízek omylem do jinýho hrníčku“

Chlapec je tak dopletený, že ho už nerozmotá ani tá babička. Ale fantáziu má dobrú, treba uznať. Takúto story nezvládol ani Pohlreich, a to je pri svojej práci na televízne trapasy už celkom zvyknutý.

 

7. Záhadný Krťa

Keď je kamera rýchlejšia, ako by si čakal. Súkromné telefonáty do práce nepatria. Jedine, že by si pracoval ako hlásateľ v priamom prenose, vtedy je to iné kafé…

6. Kyprá moderátorka a nespokojný divák

Nevhodné oblečenie moderátorov môže naozaj vyviesť z miery nejedného diváka. Divák z tohto videa však zachoval chladnú hlavu a decentne na to upozornil. Ako inak, než telefonátom do priameho prenosu.

5. Zmätený opravár v priamom prenose TV Nova

Technické chyby sú v televízii pomerne častým javom. Napríklad, keď ťa pri sledovaní obľúbeného filmu zrazu vyruší zmätený ujo, ktorý ani netuší, že sa naňho díva celá republika.

 

4. Vincze

Adela má doma ozajstného gentlemana. Takto „taktne“ naznačil svojej kolegyni, že už by bolo načase počuť svadobné zvony aj v jej prípade. Lenka si to však nenechala.

 3. Televízne trapasy Patrika Švajdu

V tejto kategórii je toho viac. Švajda je expert na brepty a vtipné situácie. Najradšej to robí v priamom vysielaní. Nevyhne sa ani dvojzmyslom. A s čím sa hrávaš doma ty?

 

2. Vyhodený blinker Lenky Čvirikovej Hriadeľovej

Tak tohto boli plné noviny. Lenka sa pekne poďakovala kostymérkam. Keby len tušila, za čo im ďakuje. Vďaka nie úplne dobrým šatám ukázala oveľa viac, ako chcela, čím sa jej predslov právom zaradil medzi najväčšie slovenské televízne trapasy.

 

1. Teleráno na Markíze

Čo Teleráno, to perla. Toľko profesionálov pokope nevidno len tak hocikde. Juraško si veselo zložil telefón výhercovi a Šóošová sa určite smiala ešte do druhého dňa. Okrem toho im bežne unášajú hlásateľky. A o vhodnosti niektorých úkonov, ktoré prezentuje kuchár v rannom prenose, sa radšej ani baviť nebudeme. 🙂

 

BONUS: Keď už si ani Adela nevie rady

V jeden pekný deň prišla do šou „Trochu inak“ pani Vendula Chalánková. Naozaj veľmi zvláštny človek. Vyviedla z miery dokonca aj Adelu, ktorá sa radí medzi moderátorskú špičku dnešnej doby. Toto sa nevidí každý deň!

Zdroj: Youtube | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov