TOP 10

Hollywoodski herci, ktorí trpko oľutovali svoju filmovú rolu. 2. časť

Hollywoodski herci

videní: 8.6K

Títo hollywoodski herci dostali za svoje úlohy neuveriteľný honorár, zviditeľnili sa, mnohým práve tieto filmové postavy otvorili dvere do šoubiznisu… Sen každého smrteľníka. Avšak aj napriek tomu ľutujú, že ich vtedy vzali.

Stáva sa, že ak si herec zahrá v kultovom filme, pre diváka už bude navždy danou postavou. Toto je dôvod, prečo sa život hercov nenávratne zmení po tom, čo sa objavia v nezabudnuteľných filmoch. Chcel by si život, aký žijú hollywoodski herci?

7. Shia LaBeouf ako Mutt Williams v “Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky”

Shia LaBeouf má dva problémy spojené s filmom Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky. Prvý sa týka toho, čo si mnohí fanúšikovia o filme mysleli. Sám sa o filme nevyjadroval v pozitívnom zmysle. S tým je spojený druhý problém. Musel sa režisérovi ospravedlniť za svoje výroky. Dodnes ľutuje, že verejne zdieľal svoj negatívny názor.

 

6. Carrie Fisher ako princezná Leia v “Star Wars”

Carrie Fisherová vyrastala obklopená slávou, pretože jej matka Debbie Reynoldsová bola herečka a jej otec Eddie Fisher bol slávny spevák (ktorý sa oženil s Elizabeth Taylorovou, keď bola Carrie ešte malým dieťaťom). Poznala teda negatívne stránky slávy. Hoci chcela byť herečkou, nikdy nechcela byť veľkou hviezdou ako iní hollywoodski herci. Povedala, že keby vedela, že sa Star Wars stanú takým trhákom, nikdy by rolu neprijala.

 

5. Jessica Alba ako Sue Storm v “Fantastic Four”

Jessica Alba bola tak rozrušená tým, že Tim Story vedie jej rolu vo filme Fantastická 4 a Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer), že sa pokúsila zavesiť herectvo na klinec. Chcela ísť od toho čo najďalej a povedať všetkým: “Už sa o tento biznis viac nezaujímam!” Neskôr tiež pre Elle Magazine povedala, že v jednej scéne, v ktorej mala jej postava plakať, jej Tim povedal, aby nevyzerala tak “skutočne” a “bola krajšia”. Toto a aj iné skúsenosti počas natáčania ju viedli k profesionálnej kríze.

4. Katherine Heigl ako Alison Scott v “Nabúchaná”

Katherine Heigl je dôkazom toho, že si môžeš vychutnať proces natáčania, ale pritom nenávidieť konečný produkt. Heigl povedala, že miluje pracovať na filme Nabúchaná (Knocked Up), ale má pocit, že film bol nenávistný k ženám. V rozhovore s Vanity Fair poukázala na to, že ženské postavy vo filme, najmä tá jej, boli vykreslené ako podráždené a uzavreté, zatiaľ čo muži vo filme sú rozvážni a zábavní. Tieto komentáre vyvolali konflikt s jej hereckým kolegom Sethom Rogenom a režisérom Juddom Apatowom a Heigl sa neskôr musela ospravedlniť.

 

3. Christopher Plummer alias kapitán Von Trapp v “Za zvuku hudby”

Už v roku 2011 verejne kritizoval film a pre The Hollywood Reporter povedal: “Bolo to tak hrozné a sentimentálne a hlúpe. Museli ste sa strašne snažiť, aby ste do neho dostali trochu humoru.” Raz tiež povedal, že “nemal rád takmer každé hľadisko filmu.” Pritom film bol kritikmi hodnotený prevažne pozitívne.

 

2. Alec Guinness ako Obi-Wan Kenobi v “Star Wars”

Slávny britský herec bol veľmi kritický voči filmom Star Wars, napriek tomu, že mu priniesli nomináciu na Oscara. Dokonca verejne povedal: “Mám rád dobré filmy, ale toto nie je herecká práca. Dialóg, ktorý je poľutovaniahodný, sa stále mení a takmer vôbec sa nezlepšuje.” Taktiež nazýval sériu “rozprávkový odpad”.

1. Daniel Radcliffe ako Harry Potter

Je ťažké si predstaviť Daniela Radcliffe ako niekoho iného okrem Harryho Pottera. Mladý herec však strávil v posledných rokoch veľa času snažením sa o prekonanie úlohy, ktorú vzal ako dieťa. Herec nie je spokojný, že zobral rolu ako dieťa, ktoré nemalo s herectvom žiadne skúsenosti. “Momenty, na ktoré nie som taký pyšný, chyby, ktoré môžu urobiť iní herci v skúšobniach alebo na škole, sú v mojom prípade priamo vo filme, všetkým na očiach,” vysvetlil pre Daily Mail. Radcliffe preto v detstve odmietol robiť viac filmov. Radcliffe sa, podobne ako iní hollywoodski herci, definitívne posunul inde.

Zdroj: URBO topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov