TOP 10

Rok 2017 v skratke: Toto vás zaujalo najviac

2018 najnebezpečnejších plemien

videní: 8.2K

A je to tu. Už o pár hodín bude rok 2017 minulosťou. Niekto naňho bude spomínať s radosťou, iný bude na druhej strane rád, že skončil. My sme sa v poslednom článku v tomto roku rozhodli zosumarizovať, čo vás, našich čitateľov, zaujalo na našom webe za posledných 12 mesiacov najviac. Tu je rebrčíek. 🙂

 

10. Kapitán

16178497_1647664581926711_7555787142546332002_o

Čo by to bol za rebríček, ak by v ňom chýbal náš národný Kapitán. Začiatkom tohto roka panovala internetu vojenská atmosféra – kto si nerobil srandu z Andreja Danka, ten akoby ani nebol. To najlepšie z internetových vtipov na osobu p. Kapitána sme zosumarizovali v tomto článku:

 

9. Nelichotivé video Američana o našej domovine

slovensko

Slovensko je krásna krajina. Naša príroda je jedinečná, o tom niet pochýb. No istý Američan z našej vlasti nebol až taký nadšený a rozhodol sa zosumarizovať nedostatky v tomto nie príliš lichotivom videu.

 

8. Hej, Sokoly! V podaní Alexandrovcov

Hej, sokoly

O veľkých Alexandrovcoch sme na našom webe písali viackrát, no zďaleka najpopulárnejšia bola ich verzia skladby Hej, sokoly!, ktorá niekoľko týždňov znásilňovala slovenských poslucháčov rádia. Páči sa ti viac verzia Alexandrovcov alebo verzia Kandráčovcov? 🙂

7. 5 Nepravdivých historických faktov

5 historických faktov, o ktorých omylom klameme

www.brightside.me

Na siedmom mieste sa umiestnil článok o piatich historických udalostiach, ktoré sa v skutočnosti odohrali trochu inak, ako nás učili v škole. Tak napríklad vedel si, že Stonehenge pred o niečo viac ako 100 rokmi vyzeral úplne inak ako teraz? Zaslúžila sa za to jeho rekonštrukcia v roku 1901.

6. Fotograf a jeho zaujímavý objav na francúzskom vidieku

dom

Vacant Photography

Niekto by očakával, že ak vstúpi do takéhoto na prvý pohľad polorozpadnutého domu, nenájde nič okrem prázdnych izieb. Tento opustený dom však ukrýva zaujímavé tajomstvo. 🙂

5. Ako vyzerá naša planéta v malom?

3

Skvelá ilustrácia, ktorá približuje život na našej planéte. Takto by to vyzeralo, ak by Zem bola dedinka so 100 obyvateľmi. Koľko z nich by boli Američania, Európania, koľkí by boli belosi a koľkí Aziati, koľkí by boli kresťania a koľkí moslimovia?

4. 19 fotografií, ktoré ti vyrazia dych

12439610-Sr4EApor-1490092790-800-850a3d157a-1490099249

Obyčajné veci v neobyčajnom podaní. Týmto heslom sa inšpiroval autor nasledujúcich 19-tich fotografií, ktoré naozaj stojí za to pozrieť si. V našom rebríčku to dotiahli až na štvrté miesto.

3. 20 zaujímavých historických fotografií, ktoré si nikdy predtým nevidel

Na tretie miesto sa dostala zbeirka dvadsiatich neobyčajných fotografií so silným príbehom. Od mladého Arnolda Schwarzeneggra cez netradičný úlovok ruských rybárov až po počiatky surfingu na začiatku minulého storočia.

2. 5 spotrebičov, ktoré odoberajú energiu aj po vypnutí

Týchto 5 spotrebičov odoberá energiu aj po vypnutí

www.brightside.me

Vedel si, že niektoré domáce elektrické spotrebiče odoberajú energiu aj po tom, ako ich vypneš? Všetci sme to tušili minimálne v prípade nabíjačky na mobilný telefón. Avšak podľa BrightSide odoberá eletrickú energiu aj po vypnutí omnoho viac spotrebičov. Je to týchto 5:

1. 10 najnebezpečnejších plemien psov

eyes-712125_1280

Najčítanejším článkom na našom webe bol zoznam 25 najnebezpečnejších plemien psov. Je viacero faktorov, na základe ktorých je možné rozdeliť psov podľa nebezpečnosti. Niektorí z vás nesúhlasili, že čivava je predsa agresívnejšia ako napríklad pitbul. Nuž, v prvom rade záleží na výchove konkrétneho psa. V druhom rade je dôležtá aj veľkosť plemena a jeho schopnosť spôsobiť devastačné škody. V tomto máme za to, že zranenia, ktoré môže človeku spôsobiť pitbul, sú horšie, ako tie, ktoré mu môže spôsobiť čivava.

Zdroj: topdesat / pixabay

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov