Foto

Maska roku! Top 10 celebritných kostýmov

maska

videní: 8.5K

Halloween už máme za sebou. Niektorí úspešne, iní menej. Koľko “sladkostí” si vypil na párty ty? A vyhrala tá tvoja maska polnočnú tombolu? Kostými, ktoré ti ukážeme v tomto článku sú jednoznačne na vrchole. A to nie len halloweenskom, ale aj umeleckom a na vrchole kreativity. Naša maska sa teda môže pri nich schovať.

maska

Tradične sa v najlepšom kostýme blysne nejaká celebrita. Tento rok je však obtiažne určiť, ktorá maska je tá TOP. Slávni ľudia jednoducho vedia, ako na to. Alebo žeby iba mali prosriedky? Niekedy dokáže naozaj pomôcť pár dolárov navyše a tím niekoľko desiatok maskérov. A dychvyrážajúca maska je na svete. Ak sa zladí celá rodinka, úžas z výsledného diela sa násobí.

Zdá sa, že celebrity prichádzajú každý rok s najzaujímavejšími nápadmi. A aj keď ty nemáš v pláne vyčerpať svoj aj-tak-nízky rozpočet na nákup doplnkov a honorár pre make up artistov, môžeš ich fotky využiť aspoň ako inšpiráciu na ďalší rok. Alebo na karneval? To už necháme na teba.

S istotou môžeme povedať, že ak by sa takáto maska objavila pred našimi dverami, privítali by sme ju s radosťou a s plnými miskami sladkostí. Takže tu je rebríček TOP10 celebritných kostýmov 2017. Niektoré sú hodné úžasu, pri iných sa zasmeješ. Nezabudni nám v komentáre napísať, ktorá celebritná maska vyhráva v tvojom rebríčku.

10. Návrat k detstvu s Toystory

Will Poulter si asi uvedomil akúsi podobnosť medzi sebou a Sidom z nesmrteľného Príbehu hračiek. A tak to využil práve v deň Halloweenu. Veľmi podarené.

maska

 

9. Cruella De Vil a jej milované psy

Ďalší návrat do starých čias. Cardi b si zaspomínala na 101 dalmatíncov a ako Cruella vyzerá naozaj dobre.

maska

 

8. Jednoduchý šalát

Kyle MacLachlan to vzal z toho humornejšieho konca. Jeho maska je natoľko jednoduchá až je zaujímavá. Kreativita mu teda naozaj nechýba.

maska

7. Pepek Námorník

Dwayne Johnson jedol veľa špenátu a teraz má veľké svaly. Toto posolstvo posiela do sveta svojím kostýmom. Deti, jedzte špenát!

maska

 

6. Plastická chirurgia

Jedna originálna maska. Modelka Sara Sampaio Išla na párty prezlečená za “plastiku”. Za osvetu dávame 10 bodov.

maska

5. Poison Ivy

Neodolateľná Rita Ora do vzala jednoducho za správny koniec. Jej maska vyráža dych.

maska

 

4. Melánia Trump

Z humorného konca vzala halloween aj Jemima Khan. Zahrala sa na manželku najsilnejšieho muža sveta. A jeho si vzala pre istotu so sebou.

maska

 

3. Najväčšia zmena

Imaginárnu cenu za najväčšiu zmenu vyhráva Haidi Klum. Na jednu párty dorazila ako zmyselná Jessica Rabbit. Na druhej párty by ste ju však nespoznali. Zostarla rádovo o desaťročia.

maska

 

2. Namakaná smrť

Tak na týchto kostýmoch si dali Josh Duhamel And Fergie naozaj záležať. Ich spoločná maska nás svojou dokonalosťou dostáva do kolien.

maska

 

1. Výhercovia

Výhercami nášho Halloweenskeho rebríčka sa bezkonkurenčne stali Neil Patrick Harris a jeho neuveriteľná rodinka. Ich kostými sú úžasné, rozkošné, famózne, legendárne a ešte by sme mohli nájsť mnoho superlatívov. No presvedč sa na vlastné oči.

maska

Zdroj: Boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov