Tipy a triky

TOP 5 halloween masiek, ktoré zvládneš aj doma

halloween

videní: 11.1K

Už aj v našej kultúre sa rozmohol zvyk oslavy sviatku Halloween. Čoraz častejšie dostávaš pozvánky na halloveenske párty, kde je povinným dreskódom nejaká vymakaná maska.

halloween

 

Keďže Halloween je deň pred sviatkom všetkých svätých, Kelti si v tento deň chceli nakloniť duchov na svoju stranu, preto si obliekali strašidelné kostýmy a na tvár maľovali masky, aby sa im zapáčili.

Aby si si nespravil hanbu, TOP10 ti prináša pár tipov na halloveen masky, ktoré zvládneš vytvoriť aj v pohodlí domova. Stačia ti k tomu šikovné ruky a kozmetická taštička. Na škodu nebudú ani farby na pleť. Tak poďme na to.

1. Čarodejnica

Možno klasika, no účinná. Vzhľad čarodejnice sa dá dosiahnúť pomerne jednoducho. Žene stačí natupírovať vlasy, pleť vytónovať svetlými sivými tieňmi a dokresliť si pár vrások ceruzkou na oči. Samozrejme, nesmie chýbať veľká bradavica na nose. V tomto prípade majú výhodu ľudia s hokejkou medzi očami. Avšak krivý nos sa dá pomerne jednoducho vytvoriť z papiera a lepidla. Pripevníš si ho tenkou gumičkou. Už len metlu do ruky a môžeš letieť. Pôsobivým apgrejdom môže byť neodolateľná sexy čarodejnica v malých čiernych šatách s neodolateľnými očami.

halloween

 

2. Muerta

Muerta je taká tá strašidelne krásna smrť, ktorú by si veľmi rád stretol uprostred noci. Pochádza síce zo Španielska, no ty si ju môžeš vyčarovať doma. Tu potrebuješ naozaj len riadnu dávku fantázie a „maľovátka“ podľa možností. Obliecť si môžeš tie najtemnejšie a najluxusnejšie šaty, aké nájdeš vo svojej skrini.

halloween

3. Klaun

Po premiere filmu TO je klaun asi najstrašidelnejšou maskou roka. Bláznivého klauna vytvoríš rýchlo vo svojej kúpelni. Vlasy opäť natupíruj prípadne nastriekaj červeným lakom. Nezabudni na šialený úsmev, červený nos a farebné oblečenie.

halloween

 

4. Pirát

Pri tomto slove sa ti určite vybaví Separ. A hneď po nom Jack Sparrow. Ak chceš aj ty byť pirát, nie je nič jednoduchšie. Čierne oči, prípadne handmade páska cez oko, kotvičkové tetovanie vytvorené linkou na oči, pásikavé tričko a šatka cez vlasy. Ako mihnutím čarovnéto prútika!  Nezabudní na drsný výraz. JOHOHOOO.

halloween

5. Upír

Nesmrteľný a krvilačný. Aspoň raz za rok ním chce byť každý. Nie je nič jednoduchšie. Bledý make up, červené pery, bielou ceruzkou na oči si dokresliť špicaté rezáky a môžeš ísť na lov. Nezabudni, musíš byť šarmantný a neodolateľný! Len tak prilákaš svoju obeť.

halloween

Zdroj: topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov