Video

Neuveriteľná zámena manželiek. Čo je ešte normálne a čo hraničí s pedofíliou?


videní: 18.7K

Zámena manželiek je pomerne známa a sledovaná šou. V zámenách z rôznych kútov sveta sa už vystriedali kdejaké indivídua. Jeden by si myslel, že nás televízie už ničím nemôžu prekvapiť. Avšak nikdy nehovor nikdy! A nikdy nehovor určite! Teraz však táto šou vygradovala snáď na maximum. Keď už pred kamerami pomačkali hada čakal by si, že v ďalšej časti možno zhádajú mačku…

zámena manželiek

No si úplne mimo. Zámena manželiek sa totiž pretransformovala na detskú šou. DOSLOVA. V hlavnej úlohe sa totiž ocitla 17-ročná slečna. Ups…teda, pani. Hádaš správne, nebola to dcéra jedného z párov. Ona bola vymenenou manželkou. Keď už z teba opadne prvotné zdesenie, príde druhý šok. Jej manžel má o 29 rokov viac. Nie, v tom čísle nie je preklep. Ak si trošku zdatnejší v jednoduchej matematike, prišiel si na to, že jej muž má 46 rokov.

Čo by si povedal svojej dcére, keby domov priviedla v 14-tich chlapa, ktorý s tebou kedysi chodieval na pivo? A je dosť pravdepodobné, že je od teba starší? No čo asi… dáš im požehnanie. Ale iba v prípade, že s prvým potomkom počkajú do jej pätnástky. Nevadí, že chodí na základnú školu. Veď nie je na tom nič zlé. Jednoducho sa do seba zamilovali na prvý pohľad (sarkazmus).

Medzičasom má potomok už niekoľko mesiacov, a tak treba začať s výchovou. A tá musí byť rázna, čo keď by túlením vychovali rozmaznaného fracka? Deti treba nechať vyplakať!

 

 

Práve preto mladá pani ukončila zámenu o dva dni skôr. Strach, že náhradná matka svojím láskyplným prístupom môže narušiť výchovu, ktorú si tak pracne vybudovala, bol omnoho silnejší ako túžba po peniazoch. Kvôli tomuto počinu dostal nezvyčajný manželský pár len polovicu zo sľúbenej odmeny, čo znamená 50-tisíc českých korún, teda necelé 2 tisícky eur. Ako priznávajú neskôr v rozhovore, je im ľúto, že ukončili šou predčasne… no prečo asi?

Na záver si poďme nezáväzne definovať pojem Pedofília. Pedofília je definovaná ako fantazírovanie alebo napĺňanie činov sexuálnej aktivity s predpubertálnym dieťaťom. Jedinec musí mať najmenej 16 rokov a musí byť najmenej o 5 rokov starší ako dieťa. Pedofili často samých seba vnímajú ako výnimočných edukátorov a učiteľov lásky, pre dané (vyhliadnuté) dieťa. Niektorí pedofili uvádzajú, že sú jediným dobrým a často nenahraditeľným riešením pre dieťa.  Veľmi nebezpečný a manipulujúci je častý názor pedofilov, kedy tvrdia, že verejnosť prekrúca význam slova pedofil. Dá sa o pedofílii hovoriť aj v tomto prípade? To je polemická otázka, no manžel 17-ročnej Ivany tvrdí, že nie je pedofil, pretože jeho žena má “trojky prsia”, a to by predsa žiadny pedofil nechcel…

Rozhovor s atypickou rodinkou :

Zdroje: displus.sk / topdesat.sk

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov