Video

Chlapíkovi sa podarilo natočiť 20 000 kačiek, ktoré prechádzali cez priechod pre chodcov


videní: 11.6K

Tak toto len tak neuvidíš! Týchto približne 20 000 kačiek, ktoré boli mimochodom veľmi dobre vychované, sa podarilo natočiť istému chlapíkovi počas toho, ako prechádzali cez priechod pre chodcov. Nie, nejedná sa o žiadnu scénu z filmu alebo detskej rozprávky.

Toto komické video bolo natočené jedným trpezlivým vodičom z vnútra svojho auta, kým čakal pred priechodom. Podľa všetkého video vzniklo v Číne. Na druhej strane cesty sa začala tvoriť celkom veľká kolóna áut, a nie je sa čomu čudovať. Kačky obsadili priechod na celé 2 minúty.

Táto situácia ľudí celkom pobavila, aj keď niektorí nevedeli, či sa jedná o vtip alebo sa im iba sníva. Koniec koncov, vidieť 20 000 kačiek na jednom mieste je naozaj rarita.

 

1e3)g=1e3;else if(200>~~g)g=200;f.height=g}if(„link“===d.message)if(h=b.createElement(„a“),i=b.createElement(„a“),h.href=f.getAttribute(„src“),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(„message“,a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(„DOMContentLoaded“,c,!1),a.addEventListener(„load“,c,!1)}(window,document);
//]]>

Zdroj: ntd / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov