Video

Netradičné preteky. Špičkový plavec Michael Phelps verzus žralok belasý

Michael Phelps

videní: 6.5K

Americký plavec Michael Phelps, ktorý 23-krát zvíťazil na olympiádach, prehral proti žralokovi belasému preteky na 100 metrov, informuje The Daily Mail. Portál zdôraznil, že tridsaťdvaročný plavec nepretekal s naozajstným morským dravcom: namiesto žraloka bola počítačová animácia.

Počas pretekov v juhoafrickom meste Mosselbay, ktorý bol natočený na video, mal Phelps na sebe špeciálne oblečenie, no aj napriek tomu zaostal za žralokom belasým o dve sekundy (38,1 sekundy verzus 36,1 sekundy). Preteky premietla televízia. Mnohí diváci pochopili, že žralok nie je naozajstný a vyslovili na sociálnych sieťach nespokojnosť.

„Očakávala som, že Michael Phelps bude pretekať s naozajstným žralokom belasým! Som veľmi sklamaná,“ napísala na Twitteri Addie Ramseyová. „Mali to nazvať Michael Phelps vs počítačová imitácia. Obrovské sklamanie,“ napísal Jimmy Kozeny.

Samotný Phelps ale bol s pretekmi spokojný. „Bolo to závratné! Celý život som mal rád žralokov, toto som chcel vyskúšať kýum umriem,“ vyhlásil.

Zdroj: topdesat / sputnik
Foto: By Agência Brasil Fotografias – https://www.flickr.com/photos/fotosagenciabrasil/28132561393/, CC BY 2.0, Link
By Hermanus BackpackersGreat White Shark Cage Diving, CC BY 2.0, Link

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov