Foto

Nudné fotografie pri šikmej veži v Pise? Týchto 10 fotografií ťa vyvedie z omylu

šikmej veži v Pise

videní: 11.4K

Šikmá veža v Pise je jednou z najznámejších pamiatok Talianska a tiež jedna z najpodivuhodnejších pamiatok na svete. To všetko kvôli svojmu zvláštnemu, ale o to jedinečnému náklonu. Milióny turistov sa každoročne zhromažďujú pred touto vežou, aby si tak spravili zvláštnu fotografiu pri šikmej veži v Pise. To znamená, že každý jeden turista sa tvári, že vežu podopiera, prípadne ju drží za jej vrchol.

Veža slúžila ako zvonica susednej katedrály v Pise. Šikmá veža bola odsúdená už od začatia výstavby. Jej základy sú uložené v nestabilnej pôde a dokonca v roku 1178 si stavitelia mohli uvedomiť, že niečo nie je v poriadku. Výstavba však pokračovala naďalej a veža bola dokončená v roku 1372. Veža bola v rokoch 1990 až 2001 uzavretá kvôli rekonštrukcii. Po vrátení veže do bezpečnejšieho uhla ju znova otvorili.

Pozri sa spoločne s nami na niektoré z najkrajších, najvtipnejších a kreatívnych momentov Pisy, ktoré sa turistom počas návštevy tohto miesta podarilo zachytiť.

A Cooler Pisa Idea

Oh, Good. Another "Holding Up The Leaning Tower Of Pisa" Pic

I Didn´t Want To Have A Mainstream Picture With The Leaning Tower Of Pisa

Not Your Average Tourist

You Think They Will Let Me Cross The Border Home With This Thing In My Bag?

Lightly Less Generic Tourist Leaning Tower Of Pisa Forced Perspective Photo

I Usually Don't Like These Leaning Tower Of Pisa Pics But I'll Make An Exception For This One

When Tourists Make Better Background Props Than The Leaning Tower Of Pisa

Not A Model

Everybody Always Holds Up The "Leaning Tower Of Pisa", But Nobody Holds Up "The Old Building Next To The Leaning Tower Of Pisa That Also Looks Really Nice"

Pozri aj:1e3)g=1e3;else if(200>~~g)g=200;f.height=g}if(“link”===d.message)if(h=b.createElement(“a”),i=b.createElement(“a”),h.href=f.getAttribute(“src”),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(“message”,a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(“DOMContentLoaded”,c,!1),a.addEventListener(“load”,c,!1)}(window,document);
//]]>

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov