Video

Vďaka epickému videu má záujem o autorovo staré auto až 5,5 milióna ľudí


videní: 5.4K

Pre väčšinu z nás, predaj jazdeného auta vo všeobecnosti zahŕňa umytie a nafotenie auta, ktoré následne umiestníme na populárne internetové bazáre. Prípadne vieme auto zverejniť aj v miestnej tlači. Keď sa však Eugene Romanovsky rozhodol predať svoj starší džíp, netušil, že inzerciu posunie na nový level. Vytvoril snáď tu najkrajšiu reklamu pre svoje auto. Suzuki Vitara z roku 1996 dostala od svojho majiteľa do videa trocha zručností a skúseností s vizuálnymi efektami.

Autor a zároveň predávajúci zverejnil epické 2-minútové video, ktoré dokonale predstavilo všetko, čo môže (ale aj nemôže :D) jeho milované autíčko zvládnuť. Od jazdy pod vodou až po návštevu vesmíru a dokonca aj pri návšteve dinosaurov. Nezabudlo sa ani na vynikajúci film Mad Max. Video síce bolo vydané pred 3 mesiacmi, ale od tej chvíle si ho pozrelo až 5,5 milióna ľudí.  Dokonale spracované video si môžeš pozrieť nižšie. Samozrejme by si nemal zabudnúť na popcorn, pretože toto video je doslova taká menšia upútavka na nejaký dobrodružný trip film.

 

 

Video Suzuki Vitara 1996:

 

1e3)g=1e3;else if(200>~~g)g=200;f.height=g}if(“link”===d.message)if(h=b.createElement(“a”),i=b.createElement(“a”),h.href=f.getAttribute(“src”),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(“message”,a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(“DOMContentLoaded”,c,!1),a.addEventListener(“load”,c,!1)}(window,document);
//]]>

 

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov