Video

Aj takto vyzerá BOZP. Robotníci v Košiciach zhadzovali dosky zo strechy paneláku


videní: 8.5K

BOZP, alebo teda Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci, by malo byť to najhlavnejšie, na čo by mali robotníci dbať. Čo je v živote človeka dôležitejšie ako zdravie a vlastný život? Na druhej strane, namáhavú prácu si je niekedy potrebné uľahčiť. Avšak problém nastáva, ak dochádza ku konfliktu oboch záujmov. Presne to sa stalo na istom košickom paneláku.

Ako hlási košický korzár, obyvatelia sídliska KVP, konkrétne na Hemerkovej ulici, sa v sobotu ráno zobudili na silný rachot. To, čo uvideli pri pohľade z okna, im určite vybilo dych. Robotníci zo strechy paneláku, ktorý zatepľujú, hádzali dosky priamo na zem. Video na Facebook uverejnil užívateľ Marek Horský.

Autor videa pre korzár uviedol, že ho pôvodne ani nechcel zverejniť a že robotníci si krátko na to všimli, že ich kameruje a namiesto riskantného zhadzovania dosiek zo strechy ich začali spúšťať lanom, ako im kážu predpisy. Jedna z dosiek sa dokonca pri páde zlomila a úlomky z nej sa rozleteli po okolí. Stačilo skutočne málo a mohlo dôjsť k zbytočnému nešťastiu.

Marek situáciu trefne okomentoval slovami “Safety first”, alebo teda po našom “bezpečnosť na prvom mieste.”

Zdroj: topdesat / korzár

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov