TOP 10

12 skvelých životných lekcií, ktoré nás naučili filmy


videní: 5.4K

Niektoré filmové klišé sa v našom mozgu pevne uchovajú až tak, že si nemôžeme pomôcť a myslíme si, že to takto funguje aj v skutočnom živote. Preto ti prinášame užitočnú praktickú príručku, ktorá odstráni tenkú pomyselnú čiaru medzi tvojim skutočným životom a filmovým svetom. Poď sa s nami spoločne pozrieť na 12 skvelých životných lekcií, ktoré nás naučili filmy.

1. Ak sa rozhodneš (to platí hlavne pre ženy) natrvalo presťahovať do inej krajiny, môžeš si byť istá, že sa na poslednú chvíľu zjaví tvoj „princ na bielom koni“, ktorý ťa poprosí aby si ostala. Samozrejme, nechýba ani vyznanie lásky

2. Do tvojho domu sa vlámal šialenec, ktorý zároveň zabil všetkých tvojich priateľov. Čo spravíš? Určite prejdeš miestnosť po miestnosti (najlepšie v úplnej tme). Nakoniec to ukončíš v suteréne, kde zakričíš na celý dom: „Je tu niekto?“.

3. Pamätaj si raz a navždy: okuliare sú tou najlepšou voľbou, ak sa chceš maskovať. Dokonca ani tvoja vlastná mama ťa nedokáže spoznať…

4. Úplne každá bomba má číselník s blikajúcimi červenými číslami. Odpočet sa zastaví na čísle 0, kedy nastáva explózia. Neboj sa, ak sa ti bombu nepodarí zneškodniť 1 sekundu pred koncom, tlaková vlna ťa odhodí ďaleko do bezpečia.

5. Všetky videokamery zaznamenávajú video v krištáľovo čistej kvalite. V praxi to znamená to, že si dokážeš priblížiť aj ten najmenší detail a identifikovať tak zločinca.

6. Ženy sú neuveriteľne nemotorné: neustále padajú len preto, aby padli priamo do náručie nejakého krásneho muža.

7. Kedykoľvek sa človek prebudí z nočnej mory, sedí na posteli a hlasne kričí. Na dotvorenie tej pravej atmosféry nesmie chýbať spln.

8. Nikdy si sa nebozkával v daždi? Niečo nie je v poriadku a mal by si to čo najskôr zmeniť…

9. Ak si sám doma a rozhodneš sa osprchovať, ver, že je to veľmi zlý nápad…

10. Daj si pozor na zrkadlá! Z nejakého dôvodu sú obľúbeným miestom pre zobrazenie duchov a príšer.

11. Každý na svete používa prikrývky v tvare písmena L: typ, ktorý pokrýva chlapa od brucha dole, pričom žene dokáže zakryť celú hruď.

12. A nakoniec, keď sa herec stretne s akýmkoľvek nebezpečenstvom, nikdy nezabudne kričať “ NIEEEEEEEEEEEE!“.

Zdroj: brightside

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov