Tipy a triky

Použiteľná kabelka nedávno šokovala celý svet

Použiteľná kabelka

videní: 9.8K

Extrémne použiteľná kabelka prekvapí nielen mužov, ale aj mnohé ženy. Hlavne svojou flexibilitou. Často sa ženy sťažujú, koľko vecí musia do kabelky schovať. A neraz sa stane, že sa tam nezmestí už nič navyše. Pri tomto geniálnom type kabelky sa toho už nikdy nemusíš obávať. Dáš do nej niečo, čo by si nikdy v kabelke nečakala, no v mnohých situáciach sa to hodí…

Použiteľná kabelka

Veď povedz sama a úprimne! Koľkokrát v živote si si priala mať v kabelke ukrytú fľašu vína? Či už si chceš dať pohárik len tak s kamoškou, na oslavu alebo na depku, tento vynález je ti plne k dispozícii. Inovácia ženskej kabelky žne úspech po celom svete. Diskrétne ukryté vínko ťa zachráni vždy, keď to budeš potrebovať.

Použiteľná kabelka

Spoločnosť Bella Vita veľmi dobre vie, po čom ženské srdce túži – po krásnej kabelke plnej skvelého vína, ktoré je k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Kabelka je vhodná na akúkoľvek príležitosť a dokonca sa vyrába vo viacerých farebných kombináciách. Použiteľná kabelka sa jednoducho hodí akejkoľvek žene, vždy a všade.

 

Jej cena, vzhľadom na využiteľnosť, nie je až tak vysoká. No oproti iným podobným kúskom sa vyšplhala trochu vyššie. Zaplatíš za ňu okolo 70 eur. No kto by si nepriplatil za špeciálne schopnosti, ktoré má táto módna vychytávka?

Použiteľná kabelka

Zmestí sa do nej až 1,5 litra vína. Pôvodne to mala byť len jedna 7dcl fľaša, no výrobcovia si uvedomili, že to nie vždy postačuje. Veď uznaj sama, ak sa stretne dobrá partia, padne aj omnoho viac. Momentálne spoločnosť Bella Vita pracuje na tom, aby sa dala štýlová kabelka kúpiť aj v Európe.

 

https://www.youtube.com/watch?v=i-K5_KthY6U

 

Takýmto spôsobom jednoducho prepašuješ svoj obľúbený nápoj aj na miesta, kde by si ho bežne nemohla vziať. Dizajnéri Gunnar Hammerbeck a Marisa China veľmi dobre vedeli, čo robia. Šikovný uzáver schovali pod štýlové logo. Už len vymyslieť, kam skryješ poháre a párty môže začať kdekoľvek len chceš.

Zdroj: Bella Vita, YouTube / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov