TOP 10

TOP 20 najbizarnejších vecí, ktoré doma určite nechceš


videní: 5.8K

Kreativita je skvelá vlastnosť, vďaka ktorej ľudia robia svet krajším. V prípade, že ide o interiérový dizajn, mnohokrát vznikajú neuveriteľné kúsky, po ktorých hneď túžiš. No sú tu aj tie opačné prípady. Práve preto ti prinášame 20 najbizarnejších vecí, ktoré doma určite nechceš.

Túžbu všetko zladiť alebo prerábať, premiestňovať či reštaurovať majú ženy pravdepodobne väčšiu ako muži, no jedno je isté – väčšina z nich má rada obchody s nábytkom a príslušenstvom. Top moderné pohovky, podsvietená kuchynská linka či kútiky s kúpeľňami, kde ladí všetko od kachličky až po tlačidlo na splachovači. Už sa tešíš, ako si budeš zariaďovať vlastné bývanie alebo ako si počkáš na manželovu výplatu a kúpiš bledomodrú kefu do WC, nech ladí s doskou, ktorá má morský motív.

O čo nám ide týmto článkom? Chceme ti ukázať zopár vecí, ktoré určite nie sú pre bežného človeka vhodné. Nepraktické? To nie je to najhoršie, predstav si pavúčie svietidlá či huby vyrastajúce z gauča. A takisto by si asi nechcel mať stôl z vypchatého zvieraťa, najmä ak máš polovičku, ktorá vyznáva vegetariánstvo. Poď sa s nami pozrieť na 20 najbizarnejších vecí, ktoré doma určite nechceš mať.

 

20 najbizarnejších vecí

picovina2

picovina3

 

picovina4

picovina5

picovina6

picovina7

picovina8

picovina9

picovina10

picovina11

picovina12

picovina13

picovina14

picovina15

picovina16

picovina17

picovina18

picovina19

picovina20

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov