Video

Divoký kôň vs. aligátor. Výsledok zápasu s jasným favoritom však môže byť iný, než by sa dalo čakať


videní: 13.8K

V zvieracej ríši dochádza každý deň k niekoľkým zápasom s vopred rozhodnutým víťazom. Na prvý pohľad sa môže zdať, že aj toto je presne ten prípad. Prehistorický plaz s obrovskou silou, tvrdým “pancierom” a neskutočne pevným stiskom čeľuste verzus divoké ťažné zviera, ktoré nemá žiadne obranné prostriedky. No nie vždy je všetko také, ako sa zdá. Tento aligátor sa totiž stretol s veľmi zlým divokým koňom.

Šokujúce video natočil turista počas návštevy Gainesville na Floride. Zdá sa, že kôň začne nevyprovokovaný útok na plaza, ktorý odpočíva vedľa jeho stáda. Zdesení diváci incidentu kričia a zjavne sa strachujú o majestátneho divokého koňa. Avšak netušili, čo ešte len príde.

Kôň sa nebojácne rozbehol oproti aligátorovi a z celej sily naňho dupol. Aby toho nebolo málo, otočil sa, aby útok zopakoval, tentoraz však mieril na hlavu. Pri opakovanom útoku sa podľa videa aligátorovi takmer podarilo uloviť koňa, avšak jeho končatina len tesne unikla smrtiacemu uhryznutiu, z ktorého by sa divoký kôň už pravdepodobne nevymanil. V tomto momente sa očití svedkovia začali obávať o obidve zvieratá. 🙂

Krystal Berryová, jedna z očitých svedkov netradičného zápasu, v rozhovore pre WTVT-TV povedala, že agresívny kôň bol súčasťou stáda, ktoré sa páslo pozdĺž cesty. Dodala, že aligátor sa vydal k ním, ale v určitom momente sa zastavil. “Pomyslela som si: to je fascinujúce. Nikdy som nič podobné nevidela. Na koňovi ani na aligátorovi neboli viditeľné žiadne zranenia, ale aj tak som zavolala na administratívu rezervácie. Neviem však, či tam niekoho skutočne poslali.”

Video si za niekoľko dní pozrelo niekoľko sto tisíc ľudí a okamžite sa tak stalo virálom týždňa.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov